x

Tłusty Czwartek z Delivery Week

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    10.02.2021

Sprawdź, co przygotowały restauracje specjalnie na ulubione święto wszystkich fanów słodkości! Pączki, ciastka czy churrosy z dostawą? Wybieraj spośród kilku słodkich rozwiązań!

Zdjęcie: Shutterstock.com.
Zdjęcie: Shutterstock.com.
Do zamówień Delivery Week wybrane restauracje przygotowały słodkie niespodzianki i specjalne, tłustoczwartkowe menu. Osobną ofertę słodkości zamówisz przez bezpośredni kontakt z Festiwalowymi restauracjami - rezerwuj już teraz na https://rclb.pl/tlusto!
Rezerwacje trwają do godziny 23 dnia 10 lutego.
Zamawiając Delivery Week otrzymasz 50 ml likieru Baileys w prezencie.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Wraca fine dining do Olivii Star w Trójmieście. Wraz z muzycznymi gwiazdami

W czerwcu na 34. piętrze Olivii Star rusza cykl kameralnych koncertów polskich muzyków, którym towarzyszyć będą doskonałe kolacje i wykwintne trunki. Jako pierwszy - 2 czerwca - wystąpi Krzysztof Zalewski, a kolację przygotuje znany szef kuchni Paco Pérez.

Pasibus włącza się w akcję #PosiłekDlaSeniora Grupy Warszawa

Sieć burgerowni Pasibus przygotuje posiłki dla wrocławskich seniorów. Pierwsze dostawy jedzenia trafią do nich w piątek, 24 kwietnia.

MASSIMO BOTURA GOŚCIEM FESTIWALU FINE DINING WEEK

Jubileuszowa, piąta edycja Fine Dining Week trwała od 6 do 17 lutego. Biorące w nim udział restauracje odwiedziło rekordowe 11 tysięcy gości, a najważniejszą z kolacji towarzyszących festiwalowi przygotował Massimo Bottura.

Monin Cup 2017 - znamy zwycięzców

Gala Monin Cup Junior Poland 2017 odbyła się 7 grudnia 2017 r. w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie przy ulicy Majdańskiej. Pierwsze miejsce zajęła uczennica z Bielska-Białej - Aleksandra Binkowska.

Warszawski Festiwal Piwa Bez Granic

Organizatorzy Warszawskiego Festiwalu Piwa - we współpracy z Ambasadą USA - przygotowali specjalną, zdalną edycję festiwalu. Sceną WFP Bez Granic jest transmisja on-line, zestaw piw i amerykańskiej wołowiny można zamówić do domu lub spróbować w jednym z wybranych lokali.

MAKRO Polska wobec sytuacji epidemiologicznej

Kompleksowe wyposażenie placówek w środki dezynfekujące, prowadzenie kampanii informacyjnej nt. bezpieczeństwa i higieny, zwiększenie częstotliwości dezynfekcji wózków zakupowych - te i inne działania podejmuje MAKRO Polska w celu zminimalizowania ryzyka rozprzestrzeniania się koronawirusa.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej