x

"The Polish Table" Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek w ścisłym finale Gourmand World Cookbook Awards

Kategoria: Lifestyle - książki    02.02.2021

Książka Tomaszewskiej-Bolałek współfinansowana przez Ministerstwo Spraw Zagranicznych RP znalazła się w ścisłym finale Gourmand World Cookbook Awards, najbardziej prestiżowego konkursu dla książek kulinarnych nazywanego również Kulinarnymi Oscarami.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
Publikacja zdobyła nagrody w dwóch kategoriach EMBASSIES (dyplomacja kulinarna) oraz FOOD TOURISM BOOKS. To, które dokładnie są to miejsca zostanie ogłoszone podczas uroczystej gali w Paryżu zaplanowanej na 5 czerwca 2021 roku. Wszystkie książki ze ścisłego finału mogą posługiwać się już tytułem „Best in the World".

Gourmand World Cookbook Awards, to jeden z najważniejszych konkursów książki kulinarnej organizowany od 1994 roku. Co roku w konkursie bierze udział kilkadziesiąt tysięcy książek z całego świata.
„The Polish Table" to bezpłatna publikacja dostępna w języku angielskim i hiszpańskim w formie ebooka.

Można ją pobrać tutaj:
wersja angielska: The Polish Table
wersja hiszpańska: Mesa polaca

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej