x

Restauracja Meet & Eat w warszawskim Eurocentrum Office Complex

Kategoria: Miejsca    02.02.2021

Meet & Eat to sieć restauracji działających w prestiżowych biurowcach w Polsce, serwujących śniadania i lunche. W kwietniu 2021 roku planowane jest otwarcie kolejnego lokalu - w Eurocentrum Office Complex przy Alejach Jerozolimskich w Warszawie.

Eurocentrum Office Complex przy Alejach Jerozolimskich w Warszawie. Zdjęcie: materiały prasowe.
Eurocentrum Office Complex przy Alejach Jerozolimskich w Warszawie. Zdjęcie: materiały prasowe.
Lokal zajmie powierzchnię ok.1250 m kw. Zapewni obsługę gastronomiczną nie tylko pracownikom Eurocentrum, ale również gościom z sąsiednich biurowców położonych w korytarzu Alej Jerozolimskich.
CPI Property Group (CPIPG), właściciel biurowca Eurocentrum Office Complex podpisał umowę najmu z firmą RW 22 Sp. z o.o., należącą do grupy Nutri Mind Group – właściciela sieci restauracji Meet & Eat. Nutri Mind Group to obecny na rynku od ponad 10 lat właściciel sieci 16 restauracji Meet & Eat, zlokalizowanych w biurowcach klasy A w Warszawie, Wrocławiu i Poznaniu, restauracji hotelowych oraz firmy Nutri Catering & Events.

Oferowany przez grupę koncept zakłada różnorodne i stale zmieniające się gusta i trendy kulinarne, uwzględniając jednocześnie indywidualizm gości i poszczególnych biurowców. Podejście to przejawia się we wszystkich aspektach: od zaprogramowania miejsca, przez aranżację przestrzeni, po dobór menu, zgodny z duchem fit & slow.

Restauracje Meet & Eat serwują śniadania oraz lunche, przygotowane w oparciu o świeże składniki. W menu lunchowym codziennie znajduje się ok. 40 potraw – tradycyjnych i wyszukanych, wegetariańskich i wegańskich, kuchni znanych i egzotycznych. Formuła bufetu daje gościom możliwość komponowania posiłków w zależności od apetytu i budżetu. Dodatkowo oferta  „live cooking” serwuje przygotowywane na bieżąco dania kuchni z całego świata. Goście VIP mogą korzystać z krótkiej karty dań na zamówienie oraz obsługi kelnerskiej.

Dodatkowo restauracje Meet & Eat wraz z siostrzaną firmą NUTRI Catering & Events zapewniają kompleksową obsługę potrzeb cateringowych firm, począwszy od śniadań biznesowych, służbowych spotkań, aż do organizacji bankietów i pikników integracyjnych.
– Zaufało nam wiele uznanych firm i korporacji, doceniając naszą kuchnię opartą o świeży wysokojakościowy surowiec oraz pomysłowe i nowatorskie dania. Gotujemy jak dla rodziny, tylko w większej skali – mówi Renata Waśniewska, dyrektor zarządzający Nutri Mind Group.

– Podpisanie umowy na otwarcie nowej restauracji to optymistyczna perspektywa na przyszłość. Liczymy, że otwarcie nowoczesnego konceptu gastronomicznego, oferującego szeroki wybór zdrowych i świeżych dań, spotka się z uznaniem naszych najemców po powrotach do biur. Dodatkowym atutem sieci Nutri Mind Group jest zapewnienie optymalnej przepustowości i sprawnej obsługi setek gości w porze lunchowej. W samym Eurocentrum pracuje ok. 7000 osób, a w naszych wszystkich biurowcach w korytarzu Alej Jerozolimskich – 14 tysięcy –  komentuje Milena Wasilewska Director of Retail Leasing w CPIPG Polska.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Wine&Bar Grono w Warszawie - wino w miłym gronie

Co można stworzyć na 30 mkw w centrum stolicy? Sklep z winami? Miejsce degustacji? Lokal, do którego można wpaść na aperitivo i antipasti? Piękną przestrzeń do spotkań z przyjaciółmi? Wszystko w jednym - taki jest właśnie Wine&Bar Grono.

Bartosz Lisek ponownie otwiera Lokal na Rybę. W menu m. in. ... bawimordki

Zamknięty w kwietniu 2022 roku Lokal na Rybę Bartosza Liska wystartuje ponownie w swojej dawnej lokalizacji na początku grudnia. Wnętrze przechodzi właśnie gruntowny remont.

Jedyny taki McDonald's w Polsce. Lokal opakowany w wełniane ubranko

Restauracja McDonald's w Ustroniu została przyodziana... w wełniany kubrak. Oryginalne "opakowanie" budynku lokalu to część kampanii, która promuje zimową, sezonową ofertę Burger Drwala. Jej premiera rusza 23 listopada.

The Complex w Warszawie - miks smaków i rozrywki

The Complex to kulinarno-rozrywkowe serce multibrandowego obiektu Louvre Hotels Group w Warszawie. Przestrzeń pełną smaków i wydarzeń współtworzą trzy koncepty gastronomiczne.

Sposób na kryzys? Morski Zając - restauracja latem, palarnia kawy poza sezonem

Niektórzy restauratorzy zamiast utyskiwać na wojnę i szalejącą inflację, dywersyfikują ryzyko, przekształcając swój koncept. Morski Zając z Kuźnicy, dotąd miejsce całoroczne, w tym roku zamyka się na zimę, by skupić się na drugim biznesie - palarni kawy.

Pomysł na kryzys według Koko & Roy - delikatesy zamiast bistro

Pandemia, wojna, inflacja... Są restauratorzy, którzy się nie poddają kryzysom, a zamiast narzekać wymyślają kolejne sposoby na dywersyfikowanie lub zmianę swojego biznesu. Bistro Koko & Roy przekształciło się w delikatesy. O zmianie rozmawiamy z Anną Sytą, właścicielką biznesu.

Inne kategorie

Podcasty

Konsument, który żyje w poczuciu zagrożenia: jak z nim prowadzić dialog? [PODCAST]

Jak zmieniają się konsumenci i jak zmieniają się producenci? W jaki sposób obie te grupy odczuwają niepokoje i jak warto na nie reagować - opowiada Małgorzata Cebelińska, dyrektor handlu firmy Mlekpol.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej