

Festiwal Meksykański w restauracjach Jeff`s, czyli dania tex-mex w dostawie


Skoro nie możemy wybrać się do Meksyku, to Meksyk może przyjechać do nas. Restauracje Jeff`s oferują potrawy w stylu tex-mex z dowozem w ramach Festiwalu Meksykańskiego.
Na drugie danie szef kuchni przygotował podawane z ryżem burrito z kurczakiem, czarną fasolą i guacamole oraz Chimichanga z marynowanego mięsa wieprzowego z czarną fasolą, salsą, guacamole i śmietaną.
Potrawy można zamówić z odbiorem własnym bezpośrednio w restauracjach Jeff`s lub skorzystać z platformy delideivery.pl, dzięki której mieszkańcy Warszawy otrzymają je pod wskazany adres. Dostawy są realizowane przez pracowników restauracji.
Delidelivery.pl obsługuje również inne restauracje Artura Jarczyńskiego: U Szwejka, Podwale 25 Kompania Piwna, Der Elefant, Otto Pompieri i St Antonio.
Zobacz także

Trendy w turystyce kulinarnej pod lupą ekspertów

Kim jest współczesny turysta kulinarny? Jakie są jego potrzeby? Jak budować jego świadomość i wiedzę? Nad tymi zagadnieniami debatowali eksperci IV konferencji "Międzykulturowa turystyka kulinarna pokoleń", organizowanej przez Szkołę Główną Turystyki i Hotelarstwa Vistula.

Kawowe poniedziałki McCafé

Nowy tydzień najlepiej zacząć od dobrej kawy, dlatego w każdy poniedziałek w McDonald’s będzie można ją kupić jedynie za 2 zł w ramach "Kawowych Poniedziałków McCafé".

MACIEJ ROSIŃSKI ROZSTAŁ SIĘ Z RESTAURACJĄ AFFOGATO

Pod koniec lutego po 10 latach swoją pracę na stanowisku szefa kuchni łódzkiej restauracji Affogato zakończył Maciej Rosiński.

Ogród w mieście

Za nami 1. edycja Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego "Rośliny, Owady i miód".

Massimo Bottura na Fine Dining Week! Ruszyły rezerwacje

Od 6 do 17 lutego 2019 w 7 lokalizacjach w Polsce odbędzie się kolejna edycja Fine Dining Week, festiwalu sztuki restauracyjnej w najlepszym wydaniu.

Rosną zbiory Muzeum Prawdziwej Czekolady. Otwarcie coraz bliżej!

Powstające w Warszawie Muzeum Prawdziwej Czekolady współtworzą pasjonaci, przekazując swoje pamiątki i zbiory. Organizatorzy do końca grudnia przedłużyli termin akcji mającej na celu pozyskiwanie eksponatów. Na jej uczestników czekają zestawy czekolad i nagrody pieniężne do nawet 1000 złotych!
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

