x

Cheddary od Hochland Professional dla profesjonalistów

Kategoria: Produkty    19.01.2021

Hochland Cheddar to nowa linia produktów w ofercie Hochland Professional dla gastronomii oraz klientów B2B.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
Hochland Cheddar w plastrach dostępny jest w dwóch wariantach: klasycznym oraz białym. Są to sery topione o szerokim zastosowaniu w gastronomii doskonałe do burgerów, tostów, kanapek oraz przekąsek. Idealnie się topią po podgrzaniu, pozostają ciągnące i apetyczne.
Hochland Cheddar jest serem bardzo wygodnym w użyciu – plastry łatwo się rozdzielają, układane są w paczkach naprzemiennie, co ułatwia pracę szefa kuchni.
Dwa warianty smakowe pozwalają na stworzenie ciekawej oferty. Hochland Cheddar klasyczny ma pomarańczowy kolor, oryginalny wyrazisty aromat i ostrą nutę smakową. Z kolei Hochland Cheddar biały charakteryzuje kremowa barwa, delikatny śmietankowy zapach i łagodny smak.
Więcej informacji i inspiracji dostępnych jest na stronie www.hochlandprofessional.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej