„MODERN COMFORT FOOD: A BAREFOOT CONTESSA COOKBOOK”, INA GARTEN, WYD. CLARKSON POTTER, 2020 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 12/2020-1/2021 nr 201.
Jeśli chcecie zrozumieć, co to jest comfort food, zajrzyjcie do tej książki. A potem od razu coś ugotujecie!
Recenzja ukazała się w „Food Service" 12/2020-1/2021 nr 201.
"Gościnność od kuchni" Patrycji Siwiec, Adama Chrząstowskiego i Adama Pawłowskiego oraz angielski e-book "Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii" ("On hospitality") znalazły się w finale Gourmand World Cookbook Awards - konkursu dla książek kulinarnych i gastronomicznych.
Ta pozycja może zastąpić wiele różnych książek kucharskich oraz uzupełniać podręczniki szkolne,a tym samym pomóc nauczycielom. Nie jest to album do oglądania, liczy się wartość merytoryczna.
Jedna z najbardziej znanych książek gromadzących wszystkie niezbędne informacje o winie znów w sprzedaży!
Niemal 150 restauracji i kawiarni w całej Polsce dołącza do Czytaj PL - jednej z największych na świecie akcji promujących czytelnictwo. Podczas wizyty w restauracji goście wraz z menu otrzymają kody do ściągnięcia e-booków. W oczekiwaniu na posiłek będą mogli przejrzeć dostępne książki, poznać wybr
Zagraniczne kongresy gastronomiczne są doskonałą okazją do nawiązywania nowych ciekawych kontaktów oraz do poszukiwania inspiracji. Podsuwamy kilka wskazówek na przyszłoroczne wyjazdy.
Bezpłatna, cyfrowa publikacja "Polski stół" dostępna jest w językach angielskim oraz hiszpańskim.