x

Hochland Cremette - na słodko i na słono

Kategoria: Produkty    22.12.2020

Hochland Cremette to ser twarogowy premium przeznaczony dla branży gastronomicznej oraz klientów B2B.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
Hochland Cremette charakteryzuje się wysoką wydajnością, trwałością i uniwersalnym przeznaczeniem. Jest świetną bazą potraw zarówno na słono, jak i na słodko.
Można go użyć do przygotowania sushi, na kanapki oraz do dań gotowych, wyrobów cukierniczych i deserów. Jest dostępny w wygodnych wiadrach o dwóch pojemnościach: 2 kg i 10 kg.
Więcej informacji i inspiracji dostępnych jest na stronie www.hochlandprofessional.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej