

Hochland Cremette - na słodko i na słono


Hochland Cremette to ser twarogowy premium przeznaczony dla branży gastronomicznej oraz klientów B2B.
Można go użyć do przygotowania sushi, na kanapki oraz do dań gotowych, wyrobów cukierniczych i deserów. Jest dostępny w wygodnych wiadrach o dwóch pojemnościach: 2 kg i 10 kg.
Więcej informacji i inspiracji dostępnych jest na stronie www.hochlandprofessional.pl
Zobacz także

NESPRESSO AGUILA 220

Ekspres o zaawansowanej technologii i ponadczasowym wzornictwie, zaprojektowany by zaspokoić potrzeby dużych restauracji, kawiarni, cukierni i piekarni.

Lampy UV-C STERILON w walce z wirusami

Jednym ze skutecznych narzędzi do walki z wirusami jest światło ultrafioletowe UV-C*.

Lavazza: Symbol specjalistycznej wiedzy i innowacji w świecie kawy

Od ponad 25 lat marka Lavazza promuje kulturę przygotowywania i picia kawy w swoich Centrach Szkoleniowych na całym świecie.

Woda Żywiec Zdrój w szklanych butelkach

Żywiec Zdrój wprowadził na rynek krystaliczną górską wodę źródlaną w pięknych, szklanych butelkach. To pierwszy produkt marki stworzony z myślą o rynku HoReCa.

Segafredo Organic - naturalny wybór w twojej kawiarni

W odpowiedzi na potrzeby gastronomów sięgających po branżowe trendy Segafredo Zanetti Poland wprowadziła do oferty certyfikowaną mieszankę Segafredo Organic.

WÓDKA I ZAKĄSKA - SZLACHETNA PARA

Wódka stanowi bogatą część polskiej kultury stołu. Choć kojarzy się z sutą zakąską, dzięki której osłabia się skutki spożycia mocnego alkoholu, może też być łączona z określonymi daniami w wyrafinowany sposób tak jak wino czy whisky. Food pairing jedzenia z wódką to nowa jakość w gastronomii.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

