Publikacje „Gościnność od kuchni” oraz angielski e-book „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” nominowane są w dwóch kategoriach EASTERN EUROPE (najlepsze książki z Europy Środkowo-Wschodniej) oraz DIGITAL (najlepsze e-booki). Zwycięzcy w swoich kategoriach zostaną wyłonieni podczas uroczystej gali, która odbędzie się w Paryżu w czerwcu 2021 roku.


"Gościnność od kuchni" w finale Gourmand World Cookbook Awards


"Gościnność od kuchni" Patrycji Siwiec, Adama Chrząstowskiego i Adama Pawłowskiego oraz angielski e-book "Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii" ("On hospitality") znalazły się w finale Gourmand World Cookbook Awards - konkursu dla książek kulinarnych i gastronomicznych.
Publikacje „Gościnność od kuchni” oraz angielski e-book „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” nominowane są w dwóch kategoriach EASTERN EUROPE (najlepsze książki z Europy Środkowo-Wschodniej) oraz DIGITAL (najlepsze e-booki). Zwycięzcy w swoich kategoriach zostaną wyłonieni podczas uroczystej gali, która odbędzie się w Paryżu w czerwcu 2021 roku.
Zobacz także

Włoskie klasyki według Jamiego

"Jamie gotuje po włosku" to murowany hit. Po pierwsze, książka traktuje o ukochanej przez Polaków kuchni włoskiej, po drugie, napisał ją Jamie Oliver, jeden z najpopularniejszych kucharzy, a do tego właściciel kilkudziesięciu restauracji i aktywista społeczny.

"Sun and rain" Any Roš

Charyzmatycznych szefowych kuchni nie brakuje i - na szczęście - są coraz bardziej widoczne w branży i mediach. Ana Roš bez wątpienia jest jedną z najbardziej nagradzanych osób we współczesnej gastronomii.

MAKRO razem z Federacją Polskich Banków Żywności przekazuje żywność potrzebującym

Sieć hurtowni MAKRO Polska od października 2016 r. przekazała już ponad 3,3 mln kg produktów, które za pośrednictwem Federacji Polskich Banków Żywności trafiły do osób potrzebujących. Współpracą objęte są wszystkie hale w Polsce.

"Kalafior to król" Leanne Kitchen

Kalafior jest bardzo popularny w naszym kraju, więc wydawałoby się, że nie potrzebuje promocji - większość osób zajmujących się gotowaniem wie, co z nim zrobić w kuchni.

W TYGLU BISTRONOMII

Z czym kojarzy się francuska kuchnia? Albo z fine diningiem, albo z bistro. Niezobowiązująca restauracja z luźną atmosferą, prostym, klasycznym jedzeniem, często serwująca lunche - tak można zdefiniować bistro.

"Kurs wiedzy o winie" Kevina Zraly'ego

Jedna z najbardziej znanych książek gromadzących wszystkie niezbędne informacje o winie znów w sprzedaży!
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

