www.erlenbacher.pl


Wegańskie słodkości od Erlenbacher


Wegański trend jest po prostu modny. Szczególnie młode pokolenie przywiązuje coraz większą wagę do zdrowia, środowiska i dobrostanu zwierząt.
Zobacz także

ReFood - zbędna żywność źródłem energii

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

Nowa odsłona sosu czosnkowego od Fanex

Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa - w odpowiedzi na oczekiwania swoich klientów wprowadził na rynek nową odsłonę Sosu Czosnkowego z Jogurtem.

Branża śliwki kalifornijskiej wprowadza nową markę

Nowa marka śliwek kalifornijskich ma reprezentować wszystko, co decyduje o niepowtarzalności tego produktu: świetne warunki uprawy, wiedzę pokoleń sadowników, perfekcyjny system suszenia oraz najwyższej jakości praktyki rolnicze.

WŁOSKIE WĘDLINY OD BIDFOOD FARUTEX

Spróbuj tych nasyconych historią i smakiem wędlin! Pełna oferta produktów dostępna w stacjonarnych działach obsługi klienta oraz u przedstawicieli handlowych.

Burgery OSI Robvita

Daj się skusić na wysokiej jakości mięso wołowe w burgerach OSI ROBVITA w wersji mini 45 g

OBIETNICA NIEPOWTARZALNEGO SMAKU? TAK, CHEF!

Chefs Culinar oferuje produkty z linii WIBERG à la carte, w skład której wchodzą aromatyczne zioła i starannie wyselekcjonowane przyprawy z całego świata. Jedną z nich jest Orangia Sun - puder o intensywnym smaku świeżo startej skórki pomarańczowej z delikatną nutą owocu.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

