CHEFS CULINAR Sp. z o.o.
ul. Litewska 10, 39-400 Tarnobrzeg
tel. 15 822 91 47
e-mail: info@chefsculinar.pl


Królewska ryba jesiotr? Tak, chef!


W 2021 r. Chefs Culinar Polska stawia na ryby i owoce morza. W najnowszym katalogu (dostępnym już od grudnia) dostawca oferuje wyłącznie najlepsze specjały.
Zobacz także

T-REX - bezpieczne pakowanie

Maszyna pakująca T-Rex S190 została skonstruowana z myślą o zgrzewaniu ekologicznych opakowań z biodegradowalnych pulp i papierów powlekanych.

Wegańskie nowości od Aviko

W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie na ofertę odpowiednią dla wegetarian i wegan Aviko przygotowało dwie nowości.

Nowe smaki lodów

W tym roku marka Bracia Koral przedłuża współpracę z p. Damianem Kordasem.

WORKI PRÓŻNIOWE I SOUS-VIDE OD BIDFOOD FARUTEX

W ofercie Bidfood Farutex pojawiły się właśnie worki próżniowe i do gotowania sous-vide − sygnowane nową marką własną BluPack.

NOWOŚĆ OD DUNI

Firma Duni wypuściła na rynek nową kolekcję jednorazowych, w 100% biodegradowalnych kubków do kawy. W ofercie można znaleźć produkty o różnych rozmiarach, zarówno do ciepłych, jaki i zimnych napojów.

KRUSZWICA OLEJ Z ESENCJĄ MASŁA - NOWOŚĆ DLA PROFESJONALISTÓW

Naturalne składniki, maślany smak i temperatura dymienia do 220°C to odpowiedź na rosnące oczekiwania świata gastronomii. Wygodne i optymalne cenowo połączenie właściwości oleju rzepakowego i masła klarowanego docenili zawodowi kucharze, opatrując produkt rekomendacją Klubu Szefów Kuchni.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna strategia wyceny napojów

