x

Królewska ryba jesiotr? Tak, chef!

Kategoria: Produkty    19.12.2020

W 2021 r. Chefs Culinar Polska stawia na ryby i owoce morza. W najnowszym katalogu (dostępnym już od grudnia) dostawca oferuje wyłącznie najlepsze specjały.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Znajdziecie wśród nich delikatny fileta z jesiotra ze skórą. Ten doceniany już w starożytnym Rzymie i cesarskich Chinach rarytas cechują niezwykłe walory smakowe oraz wyjątkowo delikatna struktura mięsa. Zawarte w nim białko o wysokiej przyswajalności i brak ości wyróżniają rybę na tle innych gatunków. W ofercie dostawcy jesiotr dostępny pod nr. 17566292. Produkt mrożony bez glazury w postaci filetów gotowych do dalszej obróbki. Idealny dla potrzeb nowoczesnej gastronomii. Wypróbujcie koniecznie, aby wypłynąć na morze smaku. Chef poleca!

CHEFS CULINAR Sp. z o.o.
ul. Litewska 10, 39-400 Tarnobrzeg
tel. 15 822 91 47
e-mail: info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej