x

Królewska ryba jesiotr? Tak, chef!

Kategoria: Produkty    19.12.2020

W 2021 r. Chefs Culinar Polska stawia na ryby i owoce morza. W najnowszym katalogu (dostępnym już od grudnia) dostawca oferuje wyłącznie najlepsze specjały.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Znajdziecie wśród nich delikatny fileta z jesiotra ze skórą. Ten doceniany już w starożytnym Rzymie i cesarskich Chinach rarytas cechują niezwykłe walory smakowe oraz wyjątkowo delikatna struktura mięsa. Zawarte w nim białko o wysokiej przyswajalności i brak ości wyróżniają rybę na tle innych gatunków. W ofercie dostawcy jesiotr dostępny pod nr. 17566292. Produkt mrożony bez glazury w postaci filetów gotowych do dalszej obróbki. Idealny dla potrzeb nowoczesnej gastronomii. Wypróbujcie koniecznie, aby wypłynąć na morze smaku. Chef poleca!

CHEFS CULINAR Sp. z o.o.
ul. Litewska 10, 39-400 Tarnobrzeg
tel. 15 822 91 47
e-mail: info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Podcasty

Wegańskie słodycze: jak to ugryźć? [PODCAST]

Dania wegańskie dobrze zadomowiły się już w polskich sklepach i restauracjach. Coraz częściej klienci mają ochotę również na ciasta i desery, które nie zawierają produktów odzwierzęcych, a cukiernie chętnie wychodzą im naprzeciw. Rozmawiamy o tym z Dominiką Targosz, ambasadorką Chef for Change.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej