x

Spot "Król Mycia Rączek" marki Kotlin podbija internet

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    02.12.2020

Piotr Cyrwus, samozwańczy Król Mycia Rączek, wraz z marką Kotlin zwracają uwagę na to, jak ważna jest dbałość o bezpieczeństwo. Aktor wcielił się w rolę DJ-a z lat 80-tych, który w rytmie dyskotekowego bitu przypomina, jak ważne jest mycie rączek przed jedzeniem.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
Nowy spot marki Kotlin w ciągu niespełna dwóch tygodni od premiery obejrzano go na You Tube ponad 1 200 000 razy. Taneczny teledysk rozwesela jesienno-zimowy czas zapraszając do szaleństw w klimacie disco sprzed lat. Charyzmatyczny DJ wymienia potrawy, które możemy jeść z pysznym ketchupem Kotlin, ale przed zjedzeniem których trzeba koniecznie… myć rączki!
Kotlin łączy zabawę i dystans do siebie z ważnym społecznie i aktualnym tematem. Komunikacja marki prowadzona jest w ramach tej kampanii na YouTube, Facebooku, Instagramie oraz na TikToku.
Spot można obejrzeć tutaj.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Urodziny na zamku

Dziesiąte urodziny obchodziła w tym roku restauracja Gothic Cafe. 26 sierpnia w gościnnych progach Zamku w Malborku odbyła się uroczysta kolacja.

Women in Coffee - wsparcie dla kobiet popłynie także z Polski

Women in Coffee to projekt mający na celu wsparcie emancypacji kobiet z krajów rozwijających się zaangażowanych w proces produkcji kawy. W tym roku w projekt angażuje się także Polska.

Fine Dining w Plenerze

To nazwa cyklu kolacji organizowanych przez krakowską restaurację Albertina oraz zaproszonych do projektu szefów kuchni. Wśród nich byli między innymi Krzysztof Żurek z restauracji Trzy Rybki, Marcin Sołtys z restauracji Filipa 18 oraz Łukasz Cichy z Białej Róży.

Świąteczny catering fundacji Kuroniówka

Wystarczy zamówić świąteczny catering w Kuroniowie Diety, by ufundować obiad podopiecznemu Fundacji Kuroniówka. To już kolejna akcja charytatywna, w której organizacje te łączą siły na rzecz pomagania innym w potrzebie.

Slow Chef Festival na Targu Pietruszkowym

Już 5 czerwca odbędzie się pierwsza odsłona Slow Chef Festival na Targu Pietruszkowym w Krakowie. Od czerwca do października czołowi krakowscy (i nie tylko) szefowie kuchni będą gotować z sezonowych i lokalnych produktów oraz promować to, co w kuchni "dobre, czyste i sprawiedliwe".

PODSUMOWANIE RESTAURANT WEEK

W 378 najlepszych restauracjach i 30 miastach w całej Polsce przy wspólnym stole spotkało się 90 tys. osób - tak wyglądała kolejna edycja RW pod hasłem "Emocje na talerzach". Wyniki plebiscytu gości wiosennej edycji festiwalu zostały ogłoszone 17 maja br. na konferencji online.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej