

Kondrat Wina Wybrane - otwarto wine bar i sklep w Gdyni


Sklep winiarski Kondrat Wina Wybrane połączony z wine barem jest już w Trójmieście. To dziesiąta stacjonarna placówka tej sieci w Polsce. W związku z aktualnymi obostrzeniami epidemicznymi, wino oraz przekąski można kupić na miejscu lub zamówić z dostawą do domu.
– Cieszymy się, że pomimo pandemii sklep w Trójmieście jest już otwarty. Mamy nadzieję, że niebawem będziemy mogli w pełni wykorzystać przestrzeń wine baru i organizować tam degustacje oraz Warsztat Wina, które ze względu na aktualną sytuację realizujemy jedynie w formie webinarów na naszym kanale You Tube – mówi Anna Sułek, dyrektor zarządzająca w Kondrat Wina Wybrane
Sklep i wine bar Kondrat Wina Wybrane Gdynia mieści się przy ulicy Starowiejskiej 20.
O Kondrat Wina Wybrane
Kondrat Wina Wybrane to autorski koncept winiarski Marka Kondrata, który zajmuje się importem i sprzedażą win z całego świata. Firma prowadzi również degustacje i szkolenia, a także organizuje wyjazdy do najlepszych winnic w Europie i na świecie.
Kondrat Wina Wybrane to również sieć wine barów BARaWINO zlokalizowanych w Gdyni, Warszawie i Krakowie. Misją Kondrat Wina Wybrane jest ukazanie winnego świata w przystępny i zrozumiały dla każdego sposób, a także wsparcie w doborze odpowiednich win zarówno klientów indywidulanych, firm jak i branży HORECA.
Zobacz także

Śniadania w Fabryce Norblina

Warszawski Food Town w Fabryce Norblina zaprasza gości na poranne posiłki. Śniadania serwowane są już od 8:00 rano.

Agnieszka Rojewska otworzyła palarnię kawy w Warszawie

Agnieszka Rojewska, wielokrotna mistrzyni Polski Barista oraz zwyciężczyni London Coffee Masters otworzyła w stolicy showroom oraz sklep z kawą Sheep and Raven.

Wina Dajcie w Rzeszowie: goście chcą być zaskakiwani

Rzeszowska restauracja Wina Dajcie zajęła III miejsce w plebiscycie gości ostatniej edycji festiwalu Restaurant Week.Jak się przygotować do takiego wydarzenia i jak osiągnąć sukces - o tym rozmawiamy z Waldemarem Kaczmarkiem, właścicielem konceptu.

Wystawa "Special ingredient" w warszawskim Sakebar by Nobu

Do 24 marca w warszawskim Sakebar by Nobu można oglądać wystawę "Special ingredient". Ten artystyczno-kulinarny projekt jest efektem kilkumiesięcznej współpracy artystki Agnieszki Stopyry i Nobu Hotel Warsaw.

Brać - pierwszy w Warszawie wine bar z tylko polskimi winami

Działający w Porcie Praskim Brać to pierwszy w stolicy wine bar serwujący jedynie polskie wina. Właściciele chcą przybliżyć gościom świat wciąż niedocenianego rodzimego winiarstwa, więc stawiają również na edukację, organizując degustacje i spotkania z winiarzami.

Sushi Soul w Warszawie - japońska klasyka z nowoczesnym twistem według Mariusza Melcera

Sushi Soul to działająca od niedawna w mokotowskim Forcie Piłsudskiego restauracja, której współwłaścicielem jest szef kuchni Mariusz Melcer, znany z warszawskiego Sakana Sushi Bar.
Inne kategorie
Podcasty


Kryzys 2.0 i konsument, który przelicza: jak go zachęcić do marki? [PODCAST]

