

Kondrat Wina Wybrane - otwarto wine bar i sklep w Gdyni


Sklep winiarski Kondrat Wina Wybrane połączony z wine barem jest już w Trójmieście. To dziesiąta stacjonarna placówka tej sieci w Polsce. W związku z aktualnymi obostrzeniami epidemicznymi, wino oraz przekąski można kupić na miejscu lub zamówić z dostawą do domu.
– Cieszymy się, że pomimo pandemii sklep w Trójmieście jest już otwarty. Mamy nadzieję, że niebawem będziemy mogli w pełni wykorzystać przestrzeń wine baru i organizować tam degustacje oraz Warsztat Wina, które ze względu na aktualną sytuację realizujemy jedynie w formie webinarów na naszym kanale You Tube – mówi Anna Sułek, dyrektor zarządzająca w Kondrat Wina Wybrane
Sklep i wine bar Kondrat Wina Wybrane Gdynia mieści się przy ulicy Starowiejskiej 20.
O Kondrat Wina Wybrane
Kondrat Wina Wybrane to autorski koncept winiarski Marka Kondrata, który zajmuje się importem i sprzedażą win z całego świata. Firma prowadzi również degustacje i szkolenia, a także organizuje wyjazdy do najlepszych winnic w Europie i na świecie.
Kondrat Wina Wybrane to również sieć wine barów BARaWINO zlokalizowanych w Gdyni, Warszawie i Krakowie. Misją Kondrat Wina Wybrane jest ukazanie winnego świata w przystępny i zrozumiały dla każdego sposób, a także wsparcie w doborze odpowiednich win zarówno klientów indywidulanych, firm jak i branży HORECA.
Zobacz także

Thai Wok w warszawskim Wola Parku - wizytówka nowego stylu sieci

Serwująca kuchnię tajska sieć Thai Wok realizuje swoje plany inwestycyjne i otwiera kolejną restaurację, tym razem w centrum handlowym Wola Park w Warszawie. To pierwszy lokal sieci w zupełnie nowym designie, który marka będzie wdrażać w innych otwierających się placówkach.

MOXO w Fabryce Norblina - otwarcie w IV kwartale 2022 roku

MOXO w XIX-wiecznym budynku Hali Odlewni na ternie Fabryki Norblina ma być połączeniem restauracji i klubu muzycznego. Koncept, którego twórcami są Tomik Grewiński i Bertrand Jasiński z Amvox International, wystartuje w IV kwartale 2022 roku. Trwa właśnie konkurs na szefa kuchni lokalu.

Cafe Podrygi - nowe miejsce restauratorów Katarzyny Błońskiej i Tomasza Czudowskiego oraz aktora Macieja Musiała

Cafe Podrygi na jednym z dziedzińców Muzeum Narodowego w Warszawie to kawiarnia za dnia, a wieczorem wine bar z muzyką na żywo. Miejsce wspólnie stworzyli aktor Maciej Musiał oraz Katarzyna Błońska i Tomasz Czudowski, właściciele restauracji Muzealnej i Ale Wino.

Pop-up restauracji Epoka na Nocnym Markecie w Warszawie

Jak fine diningowa restauracja poradzi sobie w warunkach ulicznych? Przekonamy się podczas pop-upu restauracji Epoka na Nocnym Markecie w Warszawie! Szef kuchni Marcin Przybysz stworzył na tę okazję menu, w którym współczesne interpretacje historycznych przepisów przekłada na język comfort foodu.

Bałkańska Dusza na Saskiej Kępie pod wodzą Adama Chrząstowskiego

Adam Chrząstowski został szefem kuchni w warszawskiej restauracji Bałkańska Dusza. Przygotowuje tam potrawy na tradycyjnym bałkańskim grillu, ale w menu znajdziemy takie specjały jak m.in. pączek z grasicą czy bycze jądro w podwędzanej białej czekoladzie.

Druga restauracja MAX Premium Burgers w Poznaniu już otwarta

MAX Premium Burgers - najstarsza szwedzka sieć restauracji serwująca burgery - otworzyła drugi lokal w Poznaniu, a tym samym - siedemnasty w Polsce.
Inne kategorie
Podcasty


Roślinne zamienniki w menu restauracji [PODCAST]

