x

Tomasz Czudowski wystartował z konceptem Qrcze

Kategoria: Miejsca    19.11.2020

Qrcze serwuje dania z kurczaka zagrodowego w najróżniejszych odsłonach, sprzedawane wyłącznie w dowozie lub z odbiorem własnym. - Koncept "delivery only" powstał jakiś czas temu, a pandemia go przyspieszyła - wyjaśnia Tomasz Czudowski, właściciel Restauracji Forty i alewino.pl.

Grafika: Knajp.pl
Grafika: Knajp.pl
Tomasz Czudowski informuje, że koncept realizowany jest wspólnie z jego przyjacielem Piotrem Pasiorowskim i połączonymi zespołami dwóch lokali alewino.pl oraz Restauracji Forty.
– Czekamy na wasze wrażenia, szczególnie te które pomogą nam poprawić ten koncept! W najbliższych dniach na pewno będzie sporo się działo, w tym również wokół menu, więc sprawdzajcie nas często – pisze Czudowski na Facebooku.

Zdjęcie: Facebook.com.
Zdjęcie: Facebook.com.
Póki co w ofercie są kawałki kurczaka w różnych odsłonach po 22 zł (m.in. po indyjsku i koreańsku) oraz zestawy lunchowe z ciekawymi dodatkami po 30 zł, np. Qrcze Indian Masala z frytkami ziemniaczanymi, chutney-em gruszkowym i tzatzikami, Korean Fried Qrcze z frytkami z polenty, sałatką a'la kimchi i sosem azjatyckim albo Qrcze Buffalo z frytkami z batatów, salsą z ananasa i ogórka oraz sos BBQ. Menu zawiera także kanapki i sałatki oraz kanapki w zestawie z frytkami w cenie 20-28 zł, np. Qrcze qroissant z frytkami z batatów, chutney’em gruszkowym i majonezem z wątróbek.

Dostawy na razie realizowane są w strefie trzech kilometrów od ulicy Mokotowskiej, od weekendu ekipa Czudowskiego ma zwiększyć zasięgi. Odbiór własny przy ul. Mokotowskiej 48. Minimalne zamówienie – 30 zł. Można je składać na www.knajp.pl/qrcze lub telefonicznie 22 628 38 30.



Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Restauracje Sodexo z gwiazdkami Michelin

Dwie restauracje prowadzone przez Sodexo - Les Jules Verne (lokal na II piętrze Wieży Eiffle’a) oraz Le Pré Catelan (lokal w sercu paryskiego Lasku Bulońskiego) otrzymały odpowiednio jedną i trzy gwiazdki w tegorocznej edycji Czerwonego Przewodnika Michelin "Main Cities of Europe".

10. restauracja MAX Premium Burgers otwiera się dla gości

MAX Premium Burgers kontynuuje rozwój sieci w Polsce. Dziesiąty lokal szwedzkiej marki burgerowej ruszył 25 sierpnia w Babicach Nowych pod Warszawą.

Słony Spichlerz - pierwszy food hall w Gdańsku

W Polsce coraz częściej powstają projekty skupiające pod jednym dachem lub we wspólnej przestrzeni kilka lub kilkanaście restauracji. Food halle, nocne markety czy rewitalizowane postfabryczne budynki z ofertą kuchni z całego świata cieszą się popularnością.

Piekarniocukiernia - koncept na czas pandemii

Gastronomia nie znosi próżni. W czasie pandemii, gdy restauracje wciąż są zamykane, sprawdza się koncept, który nie wymaga obsługi gości przy stoliku - piekarniocukiernia. Takich miejsc wciąż przybywa!

Koku Sushi w Gnieźnie i w Grudziądzu

Sieć Koku Sushi powiększyła się o dwa nowe sushi bary - w marcu otwarto je w Gnieźnie i w Grudziądzu. Pod szyldem marki działają już 22 lokale w 19 polskich miastach.

Bobby Burger otwiera 40 lokal - na warszawskich Bielanach

Siedem lat temu jeden food truck, dziś 40 barów w dużych polskich miastach - takim wynikiem może pochwalić się Bobby Burger. Sieciówka właśnie uruchomiła swoją pierwszą burgerownię na warszawskich Bielanach.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej