x

W Green Caffè Nero bezpłatna kawa lub herbata dla personelu medycznego

Kategoria: Koronawirus - Aktualności    18.11.2020

Green Caffè Nero uruchamia akcję #KawaDlaMedyka - sieć kawiarni postanowiła wspomóc pracowników służb medycznych w trudnym czasie pandemii, oferując im bezpłatną kawę lub herbatę. Akcja potrwa od 18 do 24 listopada 2020 roku.

Zdjęcie: Shutterstock.com.
Zdjęcie: Shutterstock.com.
Pandemia koronawirusa to niezwykle trudny czas dla wszystkich, ale w szczególności dla personelu medycznego. Lekarze, pielęgniarki, ratownicy medyczni czy diagności laboratoryjni są zaangażowani w codzienną walkę z epidemią.
– Akcją #KawaDlaMedyka chcemy podziękować za pracę, trud i poświęcenie personelu medycznego – to małe ziarenko wparcia od nas. Pracownicy służby medycznej mogą czuć się zaproszeni na kawę lub herbatę do dowolnej kawiarni Green Caffè Nero – mówi Adam Ringer, prezes Green Caffè Nero.
Grafika: materiały prasowe.
Grafika: materiały prasowe.
Z uwagi na aktualne obostrzenia, medycy mogą otrzymać napoje tylko na wynos we wszystkich otwartych kawiarniach w Warszawie, Legionowie, Krakowie i Wrocławiu. Akcja potrwa od środy, 18 listopada, do wtorku, 24 listopada 2020 roku. Z oferty mogą skorzystać przedstawiciele zawodu medycznego na podstawie okazanej legitymacji lub identyfikatora podczas składania zamówienia.
Pełny regulamin dostępny jest w kawiarniach Green Caffè Nero, a aktualna lista otwartych lokali znajduje się pod tym linkiem: https://www.greencaffenero.shop/godziny-otwarcia

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Pozew zbiorowy gastronomii coraz bliżej. IGGP podpisała umowę z kancelarią prawną

Ruszyły przygotowania do pozwu restauratorów przeciwko państwu. Ma on być gotowy w drugim kwartale tego roku. Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej będzie domagać się w nim odszkodowań dla wszystkich restauratorów, którzy ponieśli straty w związku z pandemią.

Fine dining w dostawie. Jak to działa?

Poznaj rozwiązania na utrzymanie działalności. Sprawdź, jak w czasie kwarantanny radzą sobie restauracje typu fine dining.

Kryzys gastronomii za granicą. Jak sobie z nim radzą restauratorzy z innych krajów?

Bankructwa, protesty restauratorów, ignorowanie zakazów i restaaracje działające w podziemiu - przykłady z innych państw pokazują, że polska gastronomia nie jest ze swoimi problemami odosobniona.

Wrocław: lato w gastronomii musi być lepsze!

Dwa miesiące przyszło nam czekać, by znów móc doświadczać restauracyjnych wrażeń. Jak pierwszy tydzień "odmrażania" gastronomii wyglądał we Wrocławiu, opisuje Agnieszka Szydziak, redaktor naczelna Have a Bite Wrocław.

Interwencja służb w warszawskim pubie Piw Paw. Zabezpieczono cały zapas alkoholu

Warszawski pub Piw Paw to jeden z tych lokali, który mimo obostrzeń i zakazów przyjmuje gości. W nocy z czwartku 4 marca na piątek 5 marca odbywała się tam impreza. Interweniowały służby - wylegitymowano 53 osoby i zarekwirowano alkohol.

Akcja "Nie pozwolę ci się zamknąć"

Powstała z inicjatywy Krajowej Izby Gospodarczej akcja "Nie pozwolę ci się zamknąć" wciąż trwa i przynosi pierwsze wymierne efekty. - To kroplówka, która daje nam nadzieję na przetrwanie - mówi Tomasz Wąsiak, właściciel Restauracji Radiowej w Opolu.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej