x

Szkolenie Tork VR Clean Hands z nagrodą targów Interclean Amsterdam Online 2020

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    06.11.2020

Innowacyjne szkolenie Tork w zakresie higieny rąk dla pracowników służby zdrowia otrzymało nagrodę publiczności Visitors Choice Award podczas tegorocznych targów Interclean Amsterdam Online.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
Tork VR Clean Hands to bezpłatne, interaktywne szkolenie, stworzone z myślą o rozpowszechnianiu zasad higieny dłoni. Odbywa się ono w wirtualnej rzeczywistości i pozwala użytkownikom przećwiczyć każdy z „5 momentów higieny dłoni” zalecanych przez Światową Organizację Zdrowia (WHO).
Przestrzeganie wytycznych dotyczących higieny rąk jest uważane za kluczową metodę profilaktyki i kontrolowania zakażeń w placówkach służby zdrowia. Tork VR Clean Hands to pomocne rozwiązanie, które inspiruje i angażuje w zdobywanie wiedzy z zakresu higieny dłoni i pozwala stworzyć bezpieczne środowisko pracy w placówkach służby zdrowia.
– Wyróżnienie podczas tegorocznej edycji Interclean to dla nas powód do dumy – mówi Wojciech Nizio, Regional Brand Activation Manager marki Tork. – Oferując innowacyjne szkolenie, Tork skutecznie pomaga personelowi medycznemu zwiększać poziom higieny rąk, poprawiając jednocześnie bezpieczeństwo pacjentów.

Aby wziąć udział w szkoleniu w wirtualnej rzeczywistości, należy posiadać okulary VR, które będą kompatybilne ze smartfonem, oraz zestaw słuchawkowy VR z pilotem zdalnego sterowania lub ich odpowiedniki. Bezpłatna aplikacja jest dostępna w App Store oraz Google Play.
   

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Gala Finałowa MONIN Cup Junior Poland 2018

Zdobywczynią pierwszego miejsca Ogólnopolskiego Konkursu Barmańskiego MONIN Cup Junior 2018 została Klaudia Guzdek z numerem 28 otrzymując złoty puchar za osiągnięcie wyniku 104 punktów na 135 możliwych.

KRGiC zmienia się w Związek Pracodawców HoReCa

Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu, organizacja powołana do reprezentowania i działania na rzecz polskiej branży gastronomicznej, zmieniła nazwę oraz formę prawną. Odtąd będzie działała jako Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu (ZP HoReCa).

KUKBUK po raz czwarty wyróżnił lokalnych producentów

Ponad 450 produktów z 230 polskich firm, 20 laureatów i 2 wyróżnienia - to bilans 4. edycji konkursu KUKBUK Poleca. Jego celem jest wyróżnienie inicjatyw kulinarnych, rzemieślniczych oraz agroturystycznych, którym na sercu leży troska o smak, zdrowie, ludzi i przyrodę.

PRAKTYKA GOŚCINNOŚCI

To mit, że tylko duże nakłady finansowe przekładają się na odpowiedni serwis. Główną inwestycją w dobrą obsługę jest poświęcenie czasu na stworzenie procedur i ich konsekwentne wdrażanie - mówią Patrycja Siwiec i Adam Pawłowski MS autorzy książki "Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii".

Zwycięzcy 12. edycji Wine&Food Noble Night

W jednym z najbardziej prestiżowych i najtrudniejszych konkursów kulinarnych w kraju największy sukces odniosły restauracje White One oraz Umami. Pozostałe wyróżnione lokale to Destylarnia, Signature oraz Isto.

FOOD INTERACTIVE DAYS

Na początku lutego w gdańskim AmberExpo odbyło się zupełnie nowe wydarzenie skierowane do branży HoReCa - Food Interactive Days. Dwudniowy cykl warsztatów z ekspertami i profesjonalistami z branży miał na celu przybliżenie sposobów budowania strategii ukierunkowanej na sukces.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej