

Szkolenie Tork VR Clean Hands z nagrodą targów Interclean Amsterdam Online 2020


Innowacyjne szkolenie Tork w zakresie higieny rąk dla pracowników służby zdrowia otrzymało nagrodę publiczności Visitors Choice Award podczas tegorocznych targów Interclean Amsterdam Online.
Przestrzeganie wytycznych dotyczących higieny rąk jest uważane za kluczową metodę profilaktyki i kontrolowania zakażeń w placówkach służby zdrowia. Tork VR Clean Hands to pomocne rozwiązanie, które inspiruje i angażuje w zdobywanie wiedzy z zakresu higieny dłoni i pozwala stworzyć bezpieczne środowisko pracy w placówkach służby zdrowia.
– Wyróżnienie podczas tegorocznej edycji Interclean to dla nas powód do dumy – mówi Wojciech Nizio, Regional Brand Activation Manager marki Tork. – Oferując innowacyjne szkolenie, Tork skutecznie pomaga personelowi medycznemu zwiększać poziom higieny rąk, poprawiając jednocześnie bezpieczeństwo pacjentów.
Aby wziąć udział w szkoleniu w wirtualnej rzeczywistości, należy posiadać okulary VR, które będą kompatybilne ze smartfonem, oraz zestaw słuchawkowy VR z pilotem zdalnego sterowania lub ich odpowiedniki. Bezpłatna aplikacja jest dostępna w App Store oraz Google Play.
Zobacz także

Finałowa szesnastka XVII edycji L’art de la Cuisine Martell

Już 2 marca odbędzie się kolejna, XVII edycja jednego z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce. W tym roku spośród 55 zgłoszeń jury zakwalifikowało do finału 16 drużyn reprezentujących znakomite restauracje z kraju.

Kobiecy Punkt Jedzenia

Sześć kobiet i sześć kobiecych punktów… jedzenia! Pod koniec sierpnia w poznańskiej restauracji Concordia Taste odbyła się kolacja, podczas której w roli głównej wystąpiły utalentowane szefowe kuchni.

Winterhalter Polska Sponsorem Głównym EuroGastro 2019

Wielkimi krokami zbliżają się 23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro 2019, które odbędą się w dniach 27-29 marca w PTAK Warsaw Expo w Nadarzynie. Winterhalter Polska, podobnie jak w latach ubiegłych wchodzi w najbardziej prestiżową rolę tego wydarzenia - Sponsora Głównego.

EUROGASTRO I WORLDHOTEL - PODSUMOWANIE TARGÓW

W dniach 5-7 kwietnia 273 wystawców z 15 krajów zaprezentowało ofertę, a Centrum Targowo-Kongresowe odwiedziło 19 457 osób. Przedstawiciele branży gastronomicznej i hotelarskiej zapoznali się z najnowszymi trendami oraz wzięli udział w wielu szkoleniach.

Konkursy nominowane do Kulinarnego Pucharu Polski 2020

Przygotowania do 20. jubileuszowej edycji Kulinarnego Pucharu Polski ruszyły pełną parą. Znamy już listę konkursów, których zwycięzcy mogą być nominowani do udziału w tej prestiżowej rywalizacji.

KRGiC zmienia się w Związek Pracodawców HoReCa

Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu, organizacja powołana do reprezentowania i działania na rzecz polskiej branży gastronomicznej, zmieniła nazwę oraz formę prawną. Odtąd będzie działała jako Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu (ZP HoReCa).
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

