

Darmowy e-book za wcześniejszą rezerwację na Restaurant Week


Goście, którzy wykupią wcześniejszą rezerwację na Festiwal Restaurant Week, który odbędzie się w pierwszym bezpiecznym terminie, już teraz dostaną w prezencie e-book "Najlepsze PRZEPISY najlepszych RESTAURACJI".
Organizatorzy Festiwalu przygotowali coś jeszcze! Goście otrzymają e-book „Najlepsze PRZEPISY najlepszych RESTAURACJI”. Zawiera on 100 przepisów, 39 życiorysów restauratorów i historii ich restauracji, ponad 300 pięknych zdjęć i wstęp krytyka kulinarnego Macieja Nowaka. Książka odkrywa przed czytelnikiem kulinarne tajemnice najlepszych polskich lokali i prowadzi go za zamknięte dla publiczności drzwi kuchni. Szefowie kuchni nie tylko pokazują swoją pracę, ale też dzielą się niepublikowanymi dotąd poradami i przepisami na swoje najlepsze dania. Restauratorzy natomiast zdradzają swoje historie oraz sposoby i tajemnice gościnności, która przynosi sukces i sławę ich restauracjom. Dzięki lekturze stworzysz restauracyjne doświadczenie w domowej kuchni, także w nadchodzące święta!
Zobacz także

Foodsi, Restaurant Week i Free Now we wspólnej kampanii

Tej wiosny Foodsi kontynuuje przekaz "Tu się nie marnuje", zwracający uwagę na problem marnotrawienia jedzenia, a dodatkowo zachęca do dbania nie tylko o planetę, ale również o własne samopoczucie. Aby lepiej realizować te misję Foodsi łączy siły z Free Now i Restaurant Week.

Poznańskie restauracje dołączają do przewodnika Michelin

Poznań dołączy do miast, których restauracje opisane są w słynnym przewodniku Michelin. Znajdzie się w nim obok Warszawy i Krakowa.

Festiwal Syryjski w gdańskiej Stacji Food Hall

W dniach 23-26 marca w Stacji Food Hall trwać będzie Festiwal Syryjski. Podczas imprezy spróbować będzie można dań oraz koktajli inspirowanych kulinarnym dziedzictwem Bliskiego Wschodu.

Fundacja Taka Akcja zakupi mobilne KTG dla ukraińskich kobiet w ciąży

Wskaźnik przyrostu naturalnego w Ukrainie spada, a warunki wojenne spowodowały, że wskaźnik ciąż patologicznych przewyższa 30 proc. Problem ten schodzi na dalszy plan, kiedy kraj działa w stanie wyższej konieczności. Fundacja Taka Akcja chce to zmienić i rusza ze zbiórką charytatywną NEW HOPE.

Trzecia odsłona kolacji Grand Dinners już w maju

Kolejne kolacje z cyklu Grand Dinners odbędą się 15 i 16 maja w Restauracji Belvedere położonej w samym sercu Łazienek Królewskich. Swoje popisowe dania zaserwują tym razem Jean-Philippe Blondet, Arnaud Bignon i gospodarz wieczoru Tomasz Łagowski.

Body Chief startuje ze szkołą gotowania. Na poczatek - warsztaty z Magdą Gessler

Marka cateringu dietetycznego Body Chief wraz z otwarciem nowej siedziby pod Poznaniem uruchamia autorską szkołę gotowania. Warsztaty kulinarne będą w niej prowadzić doświadczeni kucharze i znani blogerzy kulinarni. Pierwszy cykl zajęć poprowadzi restauratorka Magda Gessler.
Inne kategorie
Podcasty


Kryzys 2.0 i konsument, który przelicza: jak go zachęcić do marki? [PODCAST]

