x

Darmowy e-book za wcześniejszą rezerwację na Restaurant Week

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    05.11.2020

Goście, którzy wykupią wcześniejszą rezerwację na Festiwal Restaurant Week, który odbędzie się w pierwszym bezpiecznym terminie, już teraz dostaną w prezencie e-book "Najlepsze PRZEPISY najlepszych RESTAURACJI".

Grafika: materiały prasowe.
Grafika: materiały prasowe.
Restauracje ponownie znalazły się w dramatycznej sytuacji – nie mogą obecnie przyjmować gości na miejscu, dozwolona jest jedynie sprzedaż posiłków na wynos i w dostawie. Aby wesprzeć niezależną scenę restauracyjną, można już teraz dokonać wcześniejszej rezerwacji na Festiwal Restaurant Week (na stronie www.RestaurantWeek.pl), który odbędzie się w pierwszym bezpiecznym terminie. Każdy kto to zrobi, otrzyma dostęp do najlepszych stolików 24 godziny przed innymi (dzięki mailowemu powiadomieniu).
Grafika: materiały prasowe.
Grafika: materiały prasowe.
Organizatorzy Festiwalu przygotowali coś jeszcze! Goście otrzymają e-book „Najlepsze PRZEPISY najlepszych RESTAURACJI”. Zawiera on 100 przepisów, 39 życiorysów restauratorów i historii ich restauracji, ponad 300 pięknych zdjęć i wstęp krytyka kulinarnego Macieja Nowaka. Książka odkrywa przed czytelnikiem kulinarne tajemnice najlepszych polskich lokali i prowadzi go za zamknięte dla publiczności drzwi kuchni. Szefowie kuchni nie tylko pokazują swoją pracę, ale też dzielą się niepublikowanymi dotąd poradami i przepisami na swoje najlepsze dania. Restauratorzy natomiast zdradzają swoje historie oraz sposoby i tajemnice gościnności, która przynosi sukces i sławę ich restauracjom. Dzięki lekturze stworzysz restauracyjne doświadczenie w domowej kuchni, także w nadchodzące święta!

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Wielkie otwarcie Hali Gwardii, nowego miejsca na zakupowej i kulinarnej mapie Warszawy: 29 września - 1 października

Firma CBR Events, nowy operator Hali Gwardii po 125 latach od momentu pierwszego otwarcia obiektu przywraca warszawiakom historyczne miejsce zakupów i rodzinnych spotkań.

OKRĄGŁY JUBILEUSZ

W tym roku mija 20 lat, odkąd pierwsze doniczki ze świeżymi ziołami trafiły na polskie stoły prosto z podwarszawskiej szklarni. Z tej okazji firma Swedeponic Polska (producent m.in. ziół Baziółka) zorganizowała uroczystą kolację w stołecznej restauracji Belvedere.

Latin America's 50 Best Restaurants 2017 - pełna lista

Gala odbyła się 24. października w Bogocie w Kolumbii. Maido, restauracja w Limie w Peru prowadzona przez charyzmatycznego szefa kuchni, Mitsuharu Tsuruma otrzymała tytuł najelpszej restaurcji w Ameryce Łacińskiej.

Działa targ Plonoteka w Elektrowni Powiśle

W każdy piątek i sobotę klienci mogą odwiedzić eko targ Plonoteka, na którym dostępny jest szeroki wybór certyfikowanych produktów z ekologicznych upraw, bezpośrednio od rolników i producentów.

KULINARNY TRANSATLANTYK

Zbliża się VII edycja wydarzenia - odbędzie się już w dniach 15-19 lipca w Łodzi. Kino Kulinarne na Transatlantyku to dokumenty i filmy fabularne o tematyce okołokulinarnej - przedstawiające sylwetki szefów kuchni, ale też odsłaniające kulisy produkcji żywności oraz wina.

WYJĄTKOWY TYDZIEŃ

Od 25 sierpnia do 3 września w Warszawie odbędzie się trzecia edycja festiwalu Fine Dining Week. Restauracje biorące udział w wydarzeniu przygotują 5-daniowe menu degustacyjne w specjalnej cenie 119 zł.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej