x

iCombi Pro - nowy standard pieca konwekcyjno-parowego

Kategoria: Produkty    26.10.2020

Dzięki czterem inteligentnym funkcjom RATIONAL stworzył nowy iCombi Pro, który łączy o 50% wyższą wydajność, 10% krótszy czas przyrządzania potraw i 10% niższe zużycie energii niż dotychczas, gwarantując jednolitość, nawet przy pełnym obciążeniu.

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
Gotowanie zoptymalizowane pod kątem czasu i energii, a także zmiany w ścieżce przyrządzania potraw zapewniają większą elastyczność w kuchni. Ultraszybkie mycie w zaledwie 12 minut zmniejsza przestoje do minimum. iCombi Pro zapewnia pożądane rezultaty. Za każdym razem. 

rational-online.com 

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Czekolady Purity

Czekolady Purity from Nature marki Cacao Barry

JUŻ 200 PRODUKTÓW NOWYCH MAREK WŁASNYCH W MAKRO

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadziła już 200 produktów nowych marek własnych przeznaczonych dla specjalistów w gastronomii: Makro Chef i Makro Professional. Do końca 2018 r. w ofercie pojawi się jeszcze kilkaset pozycji tych marek oraz kilkanaście produktów z linii Makro Premium

POLICZKI Z SANDACZA, NIE TYLKO DLA SMAKOSZY

Ryby do menu można wprowadzać na wiele sposobów, jednak kreacja z reguły zaczyna się od filetów albo tuszek. Nowością na polskich stołach i - od niedawna także w ofercie Bidfood Farutex - są policzki z sandacza.

NOWA STRONA INTERNETOWA BONDUELLE FOOD SERVICE

Firma, będąca liderem na rynku warzyw mrożonych i apertyzowanych, stawia na piękne zdjęcia oraz ciekawe przepisy. Oprócz wyszukiwarki dań, produktów czy samych warzyw użytkownik znajdzie również wiele inspiracji w zależności od zadania, które stoi przed nim w kuchni.

WÓDKA I ZAKĄSKA - SZLACHETNA PARA

Wódka stanowi bogatą część polskiej kultury stołu. Choć kojarzy się z sutą zakąską, dzięki której osłabia się skutki spożycia mocnego alkoholu, może też być łączona z określonymi daniami w wyrafinowany sposób tak jak wino czy whisky. Food pairing jedzenia z wódką to nowa jakość w gastronomii.

iVario Pro od Rational

iVario Pro to nowa klasa wydajności dla profesjonalnej kuchni. Ten system gotowania wyposażony jest w inteligentne funkcje i zużywa o 40% mniej energii niż tradycyjne patelnie uchylne oraz zwykłe patelnie.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej