rational-online.com


iCombi Pro - nowy standard pieca konwekcyjno-parowego


Dzięki czterem inteligentnym funkcjom RATIONAL stworzył nowy iCombi Pro, który łączy o 50% wyższą wydajność, 10% krótszy czas przyrządzania potraw i 10% niższe zużycie energii niż dotychczas, gwarantując jednolitość, nawet przy pełnym obciążeniu.
Zobacz także

Nowe roślinne produkty od Bonduelle Food Service

Kasze z warzywami - dla zdrowia i smaku połączyliśmy najlepsze kasze i warzywa w idealnych proporcjach.

NOWA LINIA FRYTEK MCCAIN SURECRISP

Chrupiące frytki w dostawie? Tak, teraz to możliwe z nową linią frytek powlekanych - McCain SureCrisp.

STEKI WOŁOWE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

Przed rozpoczęciem sezonu grillowego Bidfood Farutex wprowadził do swojej oferty sezonowane steki z wołowiny najwyższej jakości.

KARBON - NOWOŚĆ OD RAK PORCELAIN W OFERCIE TOM-GAST

Tom-Gast wprowadził nową linię porcelany marki RAK, która jest połączeniem zamiłowania do nowoczesnego wzornictwa z pragnieniem bycia bliżej natury. Odważna i bezkompromisowa kolekcja Karbon w intrygujący sposób eksponuje ukryty urok "czarnego złota".

NOWOŚĆ - ERLENBACHER CASUAL CAKES

Czy wkrótce torty w "starym stylu" odejdą do lamusa? To pytanie pojawia się, gdy bierzemy pod uwagę nawyki żywieniowe młodego pokolenia - milenialsów. Odpowiedź brzmi: oczywiście, że nie. Jedyne, czego potrzeba, to odświeżenie i unowocześnienie oferty.

FANEX WCHODZI NA RYNEK PRZYPRAW

Fanex - specjalista w segmencie sosów dla branży HoReCa - poszerza ofertę dla gastronomii i wprowadza na rynek markę Fusion Spices.
Inne kategorie
Akademia Horeca


SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

