x

Bogactwo smaku z włoskiego Piemontu? Tak, chef!

Kategoria: Produkty    26.10.2020

Sommelierzy Chefs Culinar polecają czerwone wino Piemonte Barbera.

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
To trunek wytrawny, intensywny i aromatyczny w smaku. Tworzony metodą appassimento, czyli przez podsuszanie winogron niczym w Amarone. W aromatach dominują owoce leśne i jagody, lekki tytoń, nuty czekoladowe oraz odrobina palonej dębiny. Wino długie, soczyste i gładkie. Choć mocno zbudowane, jedwabiste i delikatnie rozpływające się na podniebieniu. W ofercie dostawcy dostępne w butelkach 0,75 l pod nr. 16068421.

Chefs Culinar Sp. z o.o.
ul. Litewska 10, 39-400 Tarnobrzeg
tel. 15 822 91 47 
info@chefsculinar.pl 

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej