x

Bogactwo smaku z włoskiego Piemontu? Tak, chef!

Kategoria: Produkty    26.10.2020

Sommelierzy Chefs Culinar polecają czerwone wino Piemonte Barbera.

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
To trunek wytrawny, intensywny i aromatyczny w smaku. Tworzony metodą appassimento, czyli przez podsuszanie winogron niczym w Amarone. W aromatach dominują owoce leśne i jagody, lekki tytoń, nuty czekoladowe oraz odrobina palonej dębiny. Wino długie, soczyste i gładkie. Choć mocno zbudowane, jedwabiste i delikatnie rozpływające się na podniebieniu. W ofercie dostawcy dostępne w butelkach 0,75 l pod nr. 16068421.

Chefs Culinar Sp. z o.o.
ul. Litewska 10, 39-400 Tarnobrzeg
tel. 15 822 91 47 
info@chefsculinar.pl 

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej