x

Artur Jarczyński uruchamia portal do zamawiania jedzenia z dowozem

Kategoria: Twój biznes - wiedza    20.10.2020

Dania z należących do Artura Jarczyńskiego restauracji U Szwejka, Jeff`s, Podwale 25 Kompania Piwna, Der Elefant, Otto Pompieri i St Antonio można teraz zamawiać z dowozem na portalu delidelivery.pl. To jeden z elementów nowej strategii działania firmy.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
– Dzięki temu posiłki z restauracji będą dostarczone bezpośrednio do domów i miejsc pracy. Wielu z naszch gości, którzy obecnie nie odwiedzają restauracji tęskni za dobrym jedzeniem i ulubionymi smakami – mówi Artur Jarczyński, restaurator.
Z kart menu restauracji U Szwejka, Jeff`s, Podwale 25 Kompania Piwna, Der Elefant, Otto Pompieri i St Antonio zostały wybrane dania, które mogą być zamawiane i dowożone. Każdego dnia proponowane są również promocje, a z restauracji U Szwejka mogą być dostarczane potrawy ze zmieniającej się codziennie oferty lunchowej.
– Goście mają wygodę i wybór, a restauracje dodatkowy kanał dystrybucji. Dostawy wydają się obecnie jedną z form prowadzenia restauracyjnego biznesu i funkcjonowania branży, dlatego dostosowaliśmy menu i zatrudniliśmy dodatkowych pracowników. W okresie jesienno – zimowym, kiedy będziemy musieli zrezygnować z ogródków przy restauracjach, mamy nadzieję, że liczba zamówień posiłków z dowozem wzrośnie – mówi Artur Jarczyński.
Zarówno przygotowywanie posiłków, jak i dostawy z restauracji odbywają się zgodnie z zaleceniami Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dania na delidelivery.pl można zamawiać od godziny 12.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Odprawy zespołu - co zrobić, żeby były efektywne?

Sprawnie działający serwis restauracyjny nie jest dziełem pozytywnego zrządzenia losu. Nie zależy też od dobrego dnia, nastroju załogi i kucharza czy wyjątkowo miłych gości. By zapobiec chaosowi i uznaniowości, wystarczy pięciominutowa, ale regularna odprawa.

Sztuka smaku

3 marca br. Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L'Art de la cuisine Martell odbędzie w Hotelu Zamek Ryn.

Unilever dostarczy lody prosto do domu

Unilever łączy siły z Uber Eats, gwarantując dostawę lodów prosto do rąk konsumentów. Użytkownicy platformy w największych miastach Polski mogą bez wychodzenia z domu delektować się takimi markami jak Magnum, Ben & Jerry’s oraz Breyers.

28 maja - Święto Burgera. Jakie burgerowe smaki wybierają Polacy?

Burger zaskarbił sobie podniebienia Polaków już trzy dekady temu. Według danych Uber Eats, wśród najpopularniejszych dań dostępnych w aplikacji to właśnie on niepodzielnie króluje w rankingu dostaw.

Nie do końca zrównoważone

Polscy barmani są świetni. Rodzima scena rośnie w siłę i doskonale radzi sobie z wdrażaniem światowych trendów. Polska mentalność sprawia jednocześnie, że chcemy więcej, mocniej i szybciej.

Myśl globalnie, dyskutuj lokalnie

Najpilniejsze problemy świata kulinariów - im poświęcona była pierwsza konferencja European Food Summit, zorganizowana w marcu w Lublanie. Wspólnym mianownikiem większości wystąpień było hasło zrównoważonego rozwoju gastronomii.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej