x

Agata Krzykowska nowym dyrektorem generalnym Batidy. Będą zmiany

Kategoria: Ludzie    14.10.2020

Nową dyrektor generalną Batidy została Agata Krzykowska. Odpowiada za wszystkie procesy w spółce, zarówno w cateringu, sprzedaży online przez e-sklep oraz sieci butików.

Agata Krzykowska nowym dyrektorem generalnym Batidy. Zdjęcie: materiały prasowe.
Agata Krzykowska nowym dyrektorem generalnym Batidy. Zdjęcie: materiały prasowe.

- Ten trudny czas dla branży eventowej, drugi kwartał roku, wykorzystaliśmy na odważne przeprowadzenie zmian w firmie. Wierzę, że to czas na rozwój oraz wprowadzanie innowacji, które przyciągną do Batidy zarówno klienta indywidualnego jak i biznesowego, oczekującego najwyższych standardów obsługi. Wprowadzamy do firmy nowych członków zespołu,  a tym samym nową jakość usług, nie dopuszczam bylejakości – komentuje Agata Krzykowska.

Agata Krzykowska to znana w branży eventowej i cateringowej profesjonalistka. Zaczynała w rodzinnym Olsztynie, a od 2010 roku pracuje w Warszawie. Na rynku warszawskim zdobywała doświadczenie w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel, a następnie w zespole Belvedere Group.
- Pani Agata zdobyła nasze zaufanie swoim zaangażowaniem, a także ambitnymi planami rozwoju spółki, które sukcesywnie realizuje. Otwieramy się na nowe, wprowadzając kolejne produkty, wdrażając innowacyjne pomysły,  tym razem również w przestrzeni online nie zapominając jednocześnie, iż jesteśmy firmą rodzinną z 30 letnią historią – dodaje Jolanta Radziszewska, prezes Batidy.

Batida, firma rodzinna, działa na warszawskim rynku od 30 lat. Początkowo, jako jedna z pierwszych piekarni oferowała prawdziwe bagietki czy croissanty. Ustawione przy dużych oknach piekarni piece przyciągały warszawiaków, którzy mogli zobaczyć cały proces ręcznego przygotowania wypieków. Obecnie Batida to dwie prężnie działające i uzupełniające się linie – cukiernicza z czterema butikami na terenie Warszawy, oferująca ciasta, mono porcje oraz cateringowa obsługująca kompleksowo wydarzenia nawet dla kilkuset osób.




Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

SŁODKA GWIAZDA MEKSYKU

Dwa lata temu znalazł się w gronie 20 najlepszych cukierników na świecie. Reprezentował Meksyk w konkursie cukierniczym World Chocolate Masters w Paryżu. Udział w tym prestiżowym wydarzeniu zapewnił sobie, pokonując rywali z Ameryki Łacińskiej.

Grzegorz Miśta szefem kuchni w zakopiańskiej Góralskiej Tradycji

Wraz z ponownym otwarciem Góralskiej Tradycji w Zakopanem zmienił się szef kuchni. Od lipca o kulinarne doznania gości dba Grzegorz Miśta.

SZEŚĆ RĄK, SZEŚCIORO OCZU I TRZY MÓZGI

Eduardo Xartuch, Oriol Castro i Mateo Casañas przez blisko 20 lat pracowali w zespole kreatywnym legendarnej El Bulli. Po przeobrażeniu restauracji w El Bulli Foundation zdecydowali się na odważny krok. Ich wspólne restauracje - Compartir i Disfrutar zdobyły wielkie uznanie smakoszy i krytyków.

Bogdan Gałązka: orkisz niejedno ma imię

O orkiszu i kuchni średniowiecznej rozmawiamy z Bogdanem Gałązką, ekspertem marki Orkisz, szefem kuchni Gothic Restaurant na Zamku w Malborku, doktorantem UMK w Toruniu piszącym rozprawę pod kierunkiem profesora Jarosława Dumanowskiego o kuchni Jana Szyttlera.

Paco Roncero, szef restauracji Sublimotion na Ibizie

Z uczniem Ferrana Adrià, zdobywcą nagrody La Gastro de la Real Academia de Gastronomia, mistrzem hiszpańskiej awangardy, rozmawiamy o nowoczesnym podejściu do tradycji hiszpańskiej kuchni.

PAWEŁ OSZCZYK DOŁĄCZYŁ DO MAKRO POLSKA

Dotychczasowy szef kuchni warszawskiej restauracji La Rotisserie od sierpnia obejmie stanowisko kierownika działu ds. grupy klientów HoReCa. W Makro Polska Paweł Oszczyk będzie odpowiedzialny za tworzenie, realizację i komunikację strategii.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej