x

Agata Krzykowska nowym dyrektorem generalnym Batidy. Będą zmiany

Kategoria: Ludzie    14.10.2020

Nową dyrektor generalną Batidy została Agata Krzykowska. Odpowiada za wszystkie procesy w spółce, zarówno w cateringu, sprzedaży online przez e-sklep oraz sieci butików.

Agata Krzykowska nowym dyrektorem generalnym Batidy. Zdjęcie: materiały prasowe.
Agata Krzykowska nowym dyrektorem generalnym Batidy. Zdjęcie: materiały prasowe.

- Ten trudny czas dla branży eventowej, drugi kwartał roku, wykorzystaliśmy na odważne przeprowadzenie zmian w firmie. Wierzę, że to czas na rozwój oraz wprowadzanie innowacji, które przyciągną do Batidy zarówno klienta indywidualnego jak i biznesowego, oczekującego najwyższych standardów obsługi. Wprowadzamy do firmy nowych członków zespołu,  a tym samym nową jakość usług, nie dopuszczam bylejakości – komentuje Agata Krzykowska.

Agata Krzykowska to znana w branży eventowej i cateringowej profesjonalistka. Zaczynała w rodzinnym Olsztynie, a od 2010 roku pracuje w Warszawie. Na rynku warszawskim zdobywała doświadczenie w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel, a następnie w zespole Belvedere Group.
- Pani Agata zdobyła nasze zaufanie swoim zaangażowaniem, a także ambitnymi planami rozwoju spółki, które sukcesywnie realizuje. Otwieramy się na nowe, wprowadzając kolejne produkty, wdrażając innowacyjne pomysły,  tym razem również w przestrzeni online nie zapominając jednocześnie, iż jesteśmy firmą rodzinną z 30 letnią historią – dodaje Jolanta Radziszewska, prezes Batidy.

Batida, firma rodzinna, działa na warszawskim rynku od 30 lat. Początkowo, jako jedna z pierwszych piekarni oferowała prawdziwe bagietki czy croissanty. Ustawione przy dużych oknach piekarni piece przyciągały warszawiaków, którzy mogli zobaczyć cały proces ręcznego przygotowania wypieków. Obecnie Batida to dwie prężnie działające i uzupełniające się linie – cukiernicza z czterema butikami na terenie Warszawy, oferująca ciasta, mono porcje oraz cateringowa obsługująca kompleksowo wydarzenia nawet dla kilkuset osób.




Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Dagmara Piasecka Ramos nową dyrektor generalną i prezes zarządu w PepsiCo Polska

Zmiany w PepsiCo Polska. Od 4 lipca Dagmara Piasecka Ramos obejmie stanowisko dyrektor generalnej i prezes zarządu. Zastąpi Michała Jaszczyka, który awansował na wiceprezesa ds. rozwoju i transformacji rynków franczyzowych w Europie i dyrektora generalnego rynków franczyzowych w Europie Centralnej.

Krzysztof Bielawski szefem kuchni w bydgoskim Słonecznym Młynie

Po 10 latach Krzysztof Bielawski powrócił do bydgoskiego hotelu Słoneczny Młyn, tym razem na stanowisko szefa kuchni. - To miejsce, które otworzyło mi oczy na gastronomię - przyznaje. Serwuje tu dania z sałatami, kwiatami i ziołami z hotelowej szklarni.

Agnieszka Rojewska mistrzynią World Coffee in Good Spirits Championship!

Ogromny sukces baristki Agnieszki Rojewskiej! Zajęła pierwsze miejsce w tegorocznych Mistrzostwach Świata Coffee in Good Spirits w Mediolanie organizowanych przez Specialty Coffee Association (SCA).

Jacek Majcherek szefem kuchni w toruńskiej restauracji Szeroka No. 9

Znany z udziału w programie Top Chef Jacek Majcherek powrócił do toruńskiej restauracji Szeroka No. 9 na stanowisko szefa kuchni. Zapowiada, że lada dzień poznamy szczegóły nowego, sezonowego menu.

Krzysiek Rzyman: ekologiczna droga kawiarni STOR

Gdy mówimy o ekologicznej rewolucji w gastronomii, na myśl przychodzą kawiarnie STOR. To tam na co dzień króluje idea less waste i zielona energia. Z właścicielem kawiarni, aktywistą i podcasterem Krzyśkiem Rzymanem rozmawiamy o tym, jak mała zmiana może wpływać na kształtowanie świata.

Dawid Szkudlarek - transfer z Folwarku Folińscy do cateringu Smaczna Dieta

Dawid Szkudlarek po prawie 10 latach rozstał się z restauracją Siedem Stołów w Folwarku Folińscy. Od niedawna jest szefem kuchni cateringu dietetycznego Smaczna Dieta - Restauracja w pudełku.

Inne kategorie

Podcasty

Roślinne zamienniki w menu restauracji [PODCAST]

Coraz większa grupa Polaków deklaruje chęć ograniczenia spożycia mięsa, nie tylko w kuchni domowej, ale także podczas wizyt w restauracjach i spożywania dań na wynos. Chcąc trafić w ich gusta, warto rozważyć zmiany w menu lokalu na bardziej roślinne.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej