Na targach prezentowane będą nowości produktowe, które pozwolą bezpiecznie i optymalnie prowadzić biznes hotelarski i gastronomiczny. Nie zabraknie wykładów i szkoleń związanych z aktualnymi wyzwaniami. Będzie można wziąć udział w 3-dniowych warsztatach kulinarnych, które poprowadzą znani szefowie kuchni. A wszystko w bezpiecznych warunkach.
– Określona liczba gości, zachowanie odstępów między uczestnikami, szerokie ciągi komunikacyjne, maseczki, przyłbice, środki dezynfekujące na terenie EXPO Kraków pozwolą na bezpieczne uczestnictwo w wydarzeniu i budowanie relacji biznesowych z klientami, którzy deklarują udział w targach – mówi Iwona Miliszkiewicz-Bielak, project manager targów.
Rejestracja online dostępna na www.horeca.krakow.pl umożliwia pobranie bezpłatnego biletu wstępu na targi.


Targi HORECA® w Krakowie


Receptą na kryzys jest aktywne działanie, o czym wiedzą organizatorzy Targów HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO®. Jedna z najważniejszych imprez w Polsce integrująca branże hotelarską, gastronomiczną i winiarską odbędzie się 4-6 listopada.
Zobacz także

Aperitivo Time Food Festival

Jedź, pij i baw się we włoskim stylu między 7 a 9 czerwca w Elektrowni Powiśle.

Nie tylko tarcza antykryzysowa

Narzędzia prawa pracy w walce z COVID-19 dla pracodawcy.

Z kieliszkiem dookoła Polski

Winiarskie, sensoryczne warsztaty podróżnicze.

Food Interactive Days

Już 6-7.02 odbędzie się w gdańskim AmberExpo konferencja Food Interactive Days. Hasło przewodnie wydarzenia to "Graj w pierwszej drużynie!", a tematyka skoncentrowana jest na czynnikach sukcesu w branży HoReCa: budowaniu zgranego zespołu, doborze strategii i konsekwentnym budowaniu wizerunku marki.

Przegląd Filmów o Winie - SOMM

Pierwszy, inauguracyjny pokaz Przeglądu Filmów o Winie. SOMM to opowieść o najbardziej prestiżowym teście sommelierów na świecie.

EuroGastro i WorldHotel

23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro połączone z 12.edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się w dniach 27-29 marca 2019 r. w Ptak Warsaw Expo.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

