x

Wilcza Okocim Beer Pub - nowe miejsce na piwnej mapie Warszawy

Kategoria: Miejsca    17.09.2020

To pierwszy w stolicy flagowy lokal marki Okocim. Można w nim spróbować wszystkich piw z jej portfolio i skorzystać z oferty kulinarnej. Otwarcie 18 września o godzinie 19.

Wilcza Okocim Beer Pub. Zdjęcie: materiały prasowe.
Wilcza Okocim Beer Pub. Zdjęcie: materiały prasowe.
Pub mieści się przy ul. Wilczej 35/41. Jego wnętrza łączą w sobie elementy tradycji i nowoczesności – ceglane ściany, nowoczesne siedzenia, drewniany bar i elementy nawiązujące do wyposażenia Browaru Okocim tworzą niezwykłą atmosferę.

W ofercie znajdują się wszystkie piwa marki m.in. flagowy Okocim Jasne Okocimskie, wielokrotnie nagradzany Okocim Mistrzowski Porter, Okocim Klasyczna Pszenica oraz szeroka oferta piw bezalkoholowych: Okocim 0,0% i okocimskie radlery 0,0%. Pojawiać się będą również nowości i piwa z serii limitowanych. Nie zapomniano o jedzeniu, można skosztować np. sezonowanych steków.

Oficjalne Pubu otwarcie – w piątek 18 września o godz. 19.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Gdyńska Rosse Rosse - kawiarnia z miłością do estetyki

Rosse Rosse to nowa kawiarnia ulokowana w budynku Baltiq Plaza w Gdyni przy jednej z głównych ulic miasta - ul. Świętojańskiej. Lokal ma 20 miejsc siedzących wewnątrz i dodatkowo 20 w ogródku w sezonie letnim.

Debiuty kulinarne w warszawskiej Galerii Młociny

Drugie piętro Galerii Młociny to wyjątkowe miejsce dla wszystkich tych, którzy uwielbiają celebrować wspólne chwile w gronie najbliższych. Spotkania i Dania, czyli strefa dedykowana miłośnikom kuchni wszystkich kontynentów, kusi coraz bogatszą ofertą kulinarną.

Winsky Wine’n’Whisky Bar

Nad Wisłą w Warszawie, w budynku The Tides, otworzył się w listopadzie Winsky Wine’n’Whisky Bar.

Bez Gwiazdek

Bez Gwiazdek to nowa restauracja na warszawskim Powiślu, której właścicielami są Robert Trzópek (wcześniej szef kuchni m.in. Tamka 43, The Harvest) oraz Jan Kęcik (od lat sous-chef Trzópka).

Warszawski Nocny Market powraca, wspierając gastronomię

Stęskniliście się za Nocnym Marketem, czyli street foodowym targiem na starych peronach Dworca Głównego w Warszawie? Nowy, 6. już sezon rozpoczyna się tam już 21 maja! W tym roku organizatorzy chcą wesprzeć nowe koncepty gastronomiczne, które z powodu pandemii nie mogły rozwinąć kulinarnych skrzydeł

Warszawski Fort 8

Fort 8 to nowe miejsce spotkań na styku warszawskiego Ursynowa, Mokotowa i Wilanowa. Powstał w XIX-wiecznych koszarach na terenie historycznego Fortu VIII Służew, którego rewitalizacja rozpoczęła się w 2015 r.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej