x

Wilcza Okocim Beer Pub - nowe miejsce na piwnej mapie Warszawy

Kategoria: Miejsca    17.09.2020

To pierwszy w stolicy flagowy lokal marki Okocim. Można w nim spróbować wszystkich piw z jej portfolio i skorzystać z oferty kulinarnej. Otwarcie 18 września o godzinie 19.

Wilcza Okocim Beer Pub. Zdjęcie: materiały prasowe.
Wilcza Okocim Beer Pub. Zdjęcie: materiały prasowe.
Pub mieści się przy ul. Wilczej 35/41. Jego wnętrza łączą w sobie elementy tradycji i nowoczesności – ceglane ściany, nowoczesne siedzenia, drewniany bar i elementy nawiązujące do wyposażenia Browaru Okocim tworzą niezwykłą atmosferę.

W ofercie znajdują się wszystkie piwa marki m.in. flagowy Okocim Jasne Okocimskie, wielokrotnie nagradzany Okocim Mistrzowski Porter, Okocim Klasyczna Pszenica oraz szeroka oferta piw bezalkoholowych: Okocim 0,0% i okocimskie radlery 0,0%. Pojawiać się będą również nowości i piwa z serii limitowanych. Nie zapomniano o jedzeniu, można skosztować np. sezonowanych steków.

Oficjalne Pubu otwarcie – w piątek 18 września o godz. 19.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Kongresówka - tradycyjna kuchnia w Warszawie

Otwarta pod koniec stycznia 2019 r. Kongresówka to miks tradycji i nowoczesności. Eleganckie wnętrze utrzymane jest w industrialnym stylu z delikatną domieszką urban jungle. Grafitową szarość przełamano tu ciepłymi drewnianymi blatami stołów i pnącymi się przy ścianach roślinami.

Gdyńska Rosse Rosse - kawiarnia z miłością do estetyki

Rosse Rosse to nowa kawiarnia ulokowana w budynku Baltiq Plaza w Gdyni przy jednej z głównych ulic miasta - ul. Świętojańskiej. Lokal ma 20 miejsc siedzących wewnątrz i dodatkowo 20 w ogródku w sezonie letnim.

Koreanka Grill w Warszawie

Otwarty w czerwcu tego roku lokal Koreanka Grill to grillowa wersja dobrze znanej warszawiakom Koreanki. Restauracja jest bardzo kameralna i ma ciepły klimat - idealna na nadchodzące zimowe wieczory.

Marokańska Dar Mounia w Warszawie

W miejscu, gdzie do niedawna mieściła się włoska restauracja Delizia, otworzył swe podwoje elegancki lokal oferujący autentyczną kuchnię marokańską. W maju tego roku, po 6 miesiącach przygotowań, wystartował pod szyldem Dar Mounia.

Na słodko w warszawskiej Kukułce

Kukułka to nowa warszawska cukiernia stworzona w czerwcu tego roku przez Dominikę Krzemińską (Przegryź) i Katarzynę Błońską (AleWino). Zajmuje niewielką przestrzeń przy Mokotowskiej, sąsiadując drzwi w drzwi z restauracją Przegryź.

Trzy lokale na sake

Poznajcie trzy restauracje, w których napijecie się różnego rodzaju sake.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej