x

Wilcza Okocim Beer Pub - nowe miejsce na piwnej mapie Warszawy

Kategoria: Miejsca    17.09.2020

To pierwszy w stolicy flagowy lokal marki Okocim. Można w nim spróbować wszystkich piw z jej portfolio i skorzystać z oferty kulinarnej. Otwarcie 18 września o godzinie 19.

Wilcza Okocim Beer Pub. Zdjęcie: materiały prasowe.
Wilcza Okocim Beer Pub. Zdjęcie: materiały prasowe.
Pub mieści się przy ul. Wilczej 35/41. Jego wnętrza łączą w sobie elementy tradycji i nowoczesności – ceglane ściany, nowoczesne siedzenia, drewniany bar i elementy nawiązujące do wyposażenia Browaru Okocim tworzą niezwykłą atmosferę.

W ofercie znajdują się wszystkie piwa marki m.in. flagowy Okocim Jasne Okocimskie, wielokrotnie nagradzany Okocim Mistrzowski Porter, Okocim Klasyczna Pszenica oraz szeroka oferta piw bezalkoholowych: Okocim 0,0% i okocimskie radlery 0,0%. Pojawiać się będą również nowości i piwa z serii limitowanych. Nie zapomniano o jedzeniu, można skosztować np. sezonowanych steków.

Oficjalne Pubu otwarcie – w piątek 18 września o godz. 19.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Bakery w Browarach Warszawskich. Michał Paleta szefem kuchni i wspólnikiem lokalu

Koncept piekarniczo-cukierniczy Bakery wzbogaci się o drugi lokal - w Browarach Warszawskich w centrum stolicy. - To będzie wyjątkowa rzemieślnicza piekarnia z polskim, ale przede wszystkim francuskim pieczywem - mówi Bartłomiej Rychcik, prezes firmy Enata Bread zarządzającej marką.

Niewinni Czarodzieje 3.0 - nowa restauracja Kuby Wojewódzkiego działa już w Gdyni

Niewinni Czarodzieje 3.0 w Trójmieście to lokal Kuby Wojewódzkiego i Dawida Kwidzińskiego. Pomimo niemal identycznej nazwy, nie ma nic wspólnego z dotychczasowymi konceptami gastronomicznymi dziennikarza w Warszawie oraz Wrocławiu.

Batida uruchamia nową linię produktów - Batida Delikatesy

Batida, świętująca w tym roku 30-lecie marki, wraca do korzeni. W pierwszym butiku firmy w latach 90-tych, oprócz francuskich bagietek czy croissantów, sprzedawano dania wytrawne gotowe na wynos, teraz można je zamówić ze sklepu online.

Kongresówka - tradycyjna kuchnia w Warszawie

Otwarta pod koniec stycznia 2019 r. Kongresówka to miks tradycji i nowoczesności. Eleganckie wnętrze utrzymane jest w industrialnym stylu z delikatną domieszką urban jungle. Grafitową szarość przełamano tu ciepłymi drewnianymi blatami stołów i pnącymi się przy ścianach roślinami.

Pizzeria Stopiątka in Italia w łódzkiej Manufakturze

Do grona najemców gastronomicznych Manufaktury w Łodzi dołączyła restauracja Stopiątka In Italia. To nowy koncept premium ogólnopolskiej sieci Stopiątka.

Trzy lokale na magnum

Poznajcie trzy restauracje, w których napijecie się magnum.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej