W ostatni weekend lata będzie można wznieść toast autorskim wermutem, poznać smaki światowych metropolii zatopionych w koktajlach i skosztować nowego menu. A to wszystko w rytmie ulubionej muzyki lub dźwięku radości zwycięstwa - GRAM powraca!


Bar Warmut świętuje drugie urodziny


To już dwa lata, odkąd działa warszawski Warmut przy Marszałkowskiej 45/49, popularyzując kulturę picia wermutu. Z tej okazji ekipa baru zaprasza w weekend między 18 a 20 września do świętowania - zabierze was na wakacje last minute w Śródmieściu Południowym.
Zobacz także

TARGI EUROGASTRO W NOWEJ LOKALIZACJI

23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro połączone z 12. edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się 27-258 marca 2019 r. w nowej lokalizacji - Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie.

Marcin Dorociński polskim ambasadorem marki Kinley

W kampanii reklamowej toniku Kinley realizowanej pod hasłem "Smak, do którego dorastasz" popularny aktor Marcin Dorociński celebruje momenty, w których może się zrelaksować i nabrać dystansu do codzienności.

Essity zdobywa dwie nagrody European Cleaning and Hygiene Awards

15 listopada ogłoszono zwycięzców European Cleaning Awards 2018. Firma Essity zdobyła dwie prestiżowe nagrody w kategoriach: "Najlepsza praktyka - zrównoważony rozwój" oraz "Innowacja technologiczna roku".

Tomasz Łagowski serwuje kolację pod gwiazdami w Neo(n) Bistro

Przed nami kolejny weekend z kulinarnymi doznaniami na dachu stołecznego Hotelu Novotel w Warszawie. 6 i 7 sierpnia na wyrafinowane menu zaprasza Tomasz Łagowski, szef restauracji Belvedere w Łazienkach Królewskich. Szykuje się uczta z widokiem na nocną Warszawę.

Transgourmet i Selgros Cash & Carry wydają pierwszą edycję Trend Booka 2019

Podczas otwarcia Instytutu Kulinarnego, Transgourmet i Selgros Cash & Carry wydano pierwszą edycję Trend Booka 2019, w którym szefowie kuchni, cukiernicy, sommelierzy i eksperci z branży gastronomicznej wypowiadają się na temat trendów m. in.: kulinarnych, restauracyjnych, hotelarskich, winiarskich.

NOWE ROZDANIE

Koniec roku 2017 i początek 2018 przyniósł kilka nieoczekiwanych zmian w polskiej gastronomii. Artur Grajber dołączył do Belvedere Gourmet Group, Aleksander Baron zapowiedział zamknięcie swojego konceptu Solec 44, a Witold Iwański ogłosił odejście z restauracji Aruana w serockim hotelu Narvil.
Inne kategorie
Podcasty


Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

