x

Nowe smaki lodów

Kategoria: Produkty    07.09.2020

W tym roku marka Bracia Koral przedłuża współpracę z p. Damianem Kordasem, który ponownie będzie jej ambasadorem.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Tak jak w ubiegłym roku poprowadzi także Pyszne Studio – program kulinarny z nietuzinkowymi deserami na bazie lodów marki, który będzie nagrywany w nowych i ciekawych lokalizacjach. Pojawią się też nowe smaki lodów w kuwetach takie jak: sorbet pomarańczowy, makowe z rodzynkami i skórką pomarańczową, kuszące „Niebieskie migdały” o smaku karmelków oraz specjalny smak lodów sygnowany przez p. Damiana Kordasa – czarny sorbet o smaku cytrynowym. 

PPL Koral Józef Koral sp. j.
ul. Fabryczna 5, 34-600 Limanowa
www.koral.com.pl
www.braciakoral.pl 

 

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Nałęczowianka wprowadza butelkę rPET

Nałęczowianka wprowadza na rynek nową butelkę 1 L, która jest w 50% wykonana z PET z recyklingu (rPET). To pierwsza w Polsce woda dostępna w butelce takiej pojemności wyprodukowana z rPET.

Woda Żywiec Zdrój w szklanej butelce

Krystaliczna górska woda źródlana Żywiec Zdrój zamknięta w pięknej, szklanej butelce idealnie wpisuje się w charakter świąt i stanowi wyjątkowe dopełnienie bożonarodzeniowego stołu.

BOCZNIAKI MINI I GROSZEK CUKROWY MŁODY "SNOW PEAS"

To dwa zupełnie nowe na rynku produkty marki Bonduelle Food Service. Unikatowe, jeżeli chodzi o ofertę gastronomiczną w Polsce, gdyż do tej pory boczniaki i groszek cukrowy młody dostępne były tylko w wersji świeżej.

Nowość dla dostaw do domu - frytki Crispy Coated

Chef’s Specials Crispy Coated od Farm Frites są cięte, robione z najlepszych ziemniaków i pokryte specjalną powłoczką bez glutenu zwiększającą chrupkość.

INNOWACYJNE PIEROGI W OFERCIE MARKI IGLOTEX PROFESSIONAL

Pieczołowicie dopracowane ciasto drożdżowe otaczające cztery warianty smakowitego nadzienia to innowacyjne pierogi Iglotex Professional przeznaczone do smażenia i pieczenia. Pierogi, które można szybko przygotować jako przekąskę, deser, dodatek do zupy lub danie samo w sobie.

ZBĘDNA ŻYWNOŚĆ ŹRÓDŁEM NIEZBĘDNEJ ENERGII

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej