x

Czerwona bazylia

Kategoria: Produkty    07.09.2020

Czerwona bazylia to ekstrawagancka i elegancka wersja klasycznej zielonej bazylii.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Kusi kolorem i korzennym zapachem. Podkreśla smak i wygląd sałat, makaronów, zup oraz deserów. Dodawaj listki pod sam koniec gotowania, a najlepiej dekoruj i posyp nimi potrawę bezpośrednio na talerzu. Połącz pęczek czerwonej bazylii z czosnkiem, orzeszkami pinii, parmezanem i oliwą, a uzyskasz efektowne purpurowe pesto. 

Swedeponic Polska Sp. z o.o.
Kraśnicza Wola 41, 05-825 Grodzisk Mazowiecki
tel.: +48 22 755 79 79, kontakt@swedeponic.pl
www.baziolka.pl 

 

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej