x

Der Elefant z nagrodą Tripadvisor Travellers’ Choice Award 2020

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    27.08.2020

Warszawska restauracja Der Elefant została doceniona przez gości z całego świata korzystających z portalu Tripadvisor - otrzymała nagrodę Travellers’ Choice Award 2020, czyli wyróżnienie przyznawane markom, które stale zdobywają świetne recenzje użytkowników strony.

– Zostaliśmy wybrani do tej prestiżowej nagrody spośród tysięcy restauracji. Dziękujemy naszym niezwykłym gościom, ponieważ bez nich nie byłoby to możliwe. Jednocześnie zapewniamy, że będziemy robić wszystko, aby nasze jedzenie i serwis były jeszcze lepsze niż do tej pory. Dziękuję pracownikom Der Elefant za świadczenie doskonałych usług. To dzięki waszej codziennej pracy i poczuciu odpowiedzialności, nasi goście czują się komfortowo i bezpiecznie, co w ostatnim czasie ma ogromne znaczenie – mówi Artur Jarczyński, właściciel restauracji Der Elefant.

Restauracja Der Elefant działa w zmodernizowanej, zabytkowej kamienicy na Placu Bankowym 1 od 1990 roku. Jej przestronne i wielopoziomowe wnętrze przypomina atmosferą Nowego Jorku, a dziedziniec kamienicy, gdzie znajduje się wejście do restauracji, został zaprojektowany przez nagrodzonego Oskarem scenografa Allana Starskiego.
Kuchnia Der Elefanta inspirowana jest kulinarnymi podróżami jej twórców i oparta jest na najwyższej jakości świeżych, lokalnych produktach. Der Elefant ma również bogaty Skład Win. Częścią Der Elefant jest Fishmarket – jedyna na mapie Warszawy w pełni rybna restauracja.

Grafika: materiały prasowe.
Grafika: materiały prasowe.
Tylko około 10% firm znajdujących się na platformie Tripadvisor otrzymuje nagrodę Travellers’ Choice, która honoruje wybrane obiekty noclegowe, atrakcje i restauracje. Typując do nagrody Tripadvisor korzysta z algorytmu, który bierze pod uwagę jakość, liczbę oraz aktualność recenzji i opinii przesłanych przez podróżnych na Tripadvisor w okresie 12 miesięcy, a także staż firmy i jej ranking w indeksie popularności w witrynie. Aby zakwalifikować się do programu Travellers’ Choice, marka musi uzyskać ogólną ocenę „bubble” na stronie Tripadvisor wynoszącą co najmniej cztery z pięciu, mieć minimalną liczbę recenzji i być umieszczona na stronie Tripadvisor od co najmniej 12 miesięcy.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

OGRÓD W MIEŚCIE

Warszawski Festiwal Kulinarny "Rośliny, owady i miód" odbędzie się w dniach 8-10 września w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Warszawskiego w Al. Ujazdowskich 4 w Warszawie.

Parlament Europejski: roślinny burger jest OK, a roślinny "nabiał" - nie

Parlament Europejski nie przychylił się do postulatów branży mięsnej i odrzucił projekt zakazu używania określeń "burger" czy "kiełbaski" w odniesieniu do produktów roślinnych. Zaostrzył jednak kurs wobec nabiału.

Przyszłość jest złota

Tasting India to inicjatywa ukazująca indyjską kulinarną różnorodność i tradycyjne produkty rolne.

Jubileuszowa edycja Restaurant Week już 20 października

W dniach 20 - 31 października szefowie kuchni ponad 400. restauracji w kraju zaproszą do stołu mieszkańców 30. polskich miast. Zgodnie z ideą Festiwalu będzie to prawdziwa "Okazja do świętowania". Rezerwacje w festiwalowej cenie 49 zł są już dostępne na www.RestaurantWeek.pl

Polska - największy sad w Europie!

Trzy czwarte Polaków słyszało, że nasz kraj jest największym producentem jabłek w Europie. Ale tylko co piąty z nas wie, że produkujemy aż 3 miliony ton jabłek rocznie - ilość, którą można wypełnić 240 tysięcy TIR-ów! Dlatego jabłko będzie motywem przewodnim kampanii promującej Polskę.

Festiwal Meksykański w restauracjach Jeff`s, czyli dania tex-mex w dostawie

Skoro nie możemy wybrać się do Meksyku, to Meksyk może przyjechać do nas. Restauracje Jeff`s oferują potrawy w stylu tex-mex z dowozem w ramach Festiwalu Meksykańskiego.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej