

10. restauracja MAX Premium Burgers otwiera się dla gości


MAX Premium Burgers kontynuuje rozwój sieci w Polsce. Dziesiąty lokal szwedzkiej marki burgerowej ruszył 25 sierpnia w Babicach Nowych pod Warszawą.
Nowy MAX ma powierzchnie 460 m2. To lokal typu Drive Thru, zatem goście zmotoryzowani będą mogli dokonać zakupu bezpośrednio z samochodu. Wystrój wnętrza ma stonowany skandynawski charakter. Kolorystycznie dominują szarości oraz naturalne drewno. Na sali jadalnej jest 90 miejsc siedzących. Ogródek oferuje kilkadziesiąt kolejnych. Goście mogą składać zamówienie u kasjera lub skorzystać z jednej z 5 kas samoobsługowych. Oczywiście w lokalu dostępna jest darmowa sieć wifi.
– Otwarcie 10. restauracji ma dla nas znaczenie symboliczne. Chcemy, by była to pierwsza z wielu dziesiątek lokali, jakie otworzymy w Polsce. W tej chwili trwa budowa dwóch kolejnych restauracji – w Radomiu i drugiej we Wrocławiu. Mimo wciąż krótkiej obecności marki w Polsce udało nam się zbudować grono wiernych fanów marki. Ich liczba cały czas rośnie. Są to osoby, które cenią smak dobrych burgerów, lecz także zwracają uwagę na inne aspekty działania, jak choćby poważne traktowanie kwestii środowiskowych. – mówi Jerzy Jakubiak, Country Manager Poland w MAX Premium Burgers.
Restauracja MAX Premium Burgers w Babicach Nowych będzie otwarta przez cały tydzień w godzinach 9:00 – 22:00.
Zobacz także

MOXO w Fabryce Norblina - restauracja i klub muzyczny w jednym (na miarę Nowego Jorku)

MOXO już otwarte! Lokal urządzony we wnętrzach zrewitalizowanej XIX-wiecznej Hali Odlewni Fabryki Norblina może się poszczycić najwyższym w Polsce barem, oryginalnym industrialnym wyposażeniem oraz menu w stylu Nikkei łączącym kuchnię japońską i peruwiańską. Wisienką na torcie jest muzyka na żywo.

Stolica Cafe - Bogdan Gałązka twórcą metamorfozy lokalu w warszawskim Kinie Iluzjon

Wystartowała już nowa kawiarnia w Kinie Iluzjon na Mokotowie - Stolica Cafe. Jej właścicielami są teraz doświadczony szef kuchni Bogdan Gałązka i jego wspólnik Piotr Wierzbowski. Zapowiadają, że pod ich rządami lokal stanie się miejscem spotkania kuchni i filmu.

Piotr Kędzierski "Kędzior" z własną restauracją w Warszawie. Pod Gigantami przyciąga i profesorów, i raperów

Znany dziennikarz i radiowiec Piotr Kędzierski otworzył własną restaurację - Pod Gigantami w Al. Ujazdowskich. Piękne pałacowe wnętrze, polska kuchnia z nowoczesnym twistem, doborowe towarzystwo i wizja właściciela - to atuty tego miejsca.

Green Caffè Nero - sześć nowych kawiarni na dobry początek roku

Green Caffè Nero rozpoczyna dynamicznie nowy rok, otwierając cztery kawiarnie w styczniu i planując dwie kolejne premiery do końca pierwszego kwartału 2023 roku.

Pedet Renoma - Wrocław zyskuje unikatowy food hall

Jesienią ruszy wrocławska strefa gastronomiczno-kulturalna Pedet Renoma. Wyróżnikiem nowego food hallu mają być autorskie koncepty restauracyjne i atmosfera historycznego miejsca. Za projektem stoi firma Globalworth, która jest również właścicielem i zarządcą warszawskiej Hali Koszyki.

Kino ze Smakiem - kolacja z filmem w barze Setki Powodów przy Muzeum Polskiej Wódki

Seans filmowy połączony z inspirowaną jego fabułą kolacją autorstwa Michała Brysia - to nowa oferta baru Setki Powodów w Muzeum Polskiej Wódki. - Dla mnie jako szefa kuchni, reżysera i aktora to okazja do stworzenia unikatowego wydarzenia, w którym połączymy sztukę filmową z kulinarną - mówi Bryś.
Inne kategorie
Podcasty


Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

