x

Next Day Summit 2020

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    08.08.2020

Zwiększaliśmy konsumpcję, a potem nastąpiło wielkie zatrzymanie… Kim będzie konsument po pandemii i jak się zmieni przez kolejne lata? Na co wyda pieniądze? Gdzie i jak będzie robić zakupy?

Jak będzie spędzać czas? Jak będzie konsumować media? W jaki sposób należy dla niego stworzyć produkty i usługi oraz jak je dostarczyć? Gdzie i jak wpleść w działania biznesowe zarządzanie „koronawirusowym" i „pokoronawirusowym" lękiem?

Odpowiedzi na te pytania znajdziecie na najważniejszym wydarzeniu 2020 r., jakim będzie Next Day Summit – Consumer of the Future, pierwszej konferencji pokazującej to, co działo się po wybuchu pandemii koronawirusa. Będziemy omawiać strategie pokoronawirusowe i pierwsze podsumowania tygodni, które zmieniły świat. W centrum uwagi znajdzie się konsument przyszłości.

Next Day Summit to więcej niż konferencja.
To wydarzenie, podczas którego prezentowane będą nowe metatrendy i kreatywne rozwiązania. To spotkanie inspiracyjne, które skłaniać będzie dzisiejsze firmy do myślenia o konsumencie przyszłości przez pryzmat nie tylko biznesu, ale także jego zmienionych przez pandemię potrzeb społecznych.

Trzy czołowe tytuły branżowe – „Media Marketing Polska", „Handel" oraz „Food Service" – po raz pierwszy połączą swoje zasoby merytoryczne na jednej konferencji – opowiedzą o tym, jak będzie wyglądać świat i gospodarka w kolejnych latach z perspektywy konsumenta.

Konsolidacja wiedzy eksperckiej z branż: media/marketing, retail/FMCG i HoReCa pozwoli na 360° spojrzenie na konsumenta i jego potrzeby od strony produktowej, poprzez dystrybucję, komunikację, na konsumpcji i stylu życia kończąc.

Więcej: www.nextdaysummit.pl

Autor tekstu: *** Promocja ***

Zobacz także

Konferencja Międzykulturowa Turystyka Kulinarna Pokoleń

Jak smakuje Polska? Jakie produkty mogą promować nasz kraj za granicą? Jakie są trendy polskiej turystyki kulinarnej, a jakie potrzeby turysty? To zagadnienia konferencji Międzykulturowa Turystyka Kulinarna Pokoleń, która odbędzie się 23-24 maja w Szkole Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula.

DOBRZE BYĆ KLIENTEM CHEFS CULINAR? TAK, CHEF!

Już 18 i 19 września 2017 r. przekonają się o tym wszyscy odbiorcy hurtowi, dla których od wielu miesięcy firma przygotowuje najnowszą edycję Targów Poznań Vision.

Debic Pastry Cup - nowy konkurs cukierniczy na mapie Polskich

Na tegorocznej edycji targów EuroGastro i Worldhotel (27-29 marca 2019) zadebiutuje nowy konkurs cukierniczy, którego organizatorem jest gwiazda polskiego cukiernictwa Paweł Mieszała we współpracy z MT Targi Polska.

Szkolenie Tork VR Clean Hands z nagrodą targów Interclean Amsterdam Online 2020

Innowacyjne szkolenie Tork w zakresie higieny rąk dla pracowników służby zdrowia otrzymało nagrodę publiczności Visitors Choice Award podczas tegorocznych targów Interclean Amsterdam Online.

Właściciel Werner & Mertz liderem zrównoważonego rozwoju

Reinhard Schneider, właściciel firmy Werner & Mertz produkującej ekologiczne środki czystości (marki Frosch i Green Care Professional) został laureatem Niemieckiej Nagrody Środowiskowej.

KONKURS BOCUSE D'OR WRACA DO POLSKI

Po przerwie wywołanej kontrowersjami wokół ostatniej edycji, konkurs Bocuse d’Or ponownie odbędzie się w Polsce.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej