

DirectBistro - nowa platforma do zamawiania jedzenia online


Wystartowała nowa strona internetowa do zamawiania posiłków w sieci. To DirectBistro, które do niedawna działało wyłącznie jako aplikacja mobilna. Platforma pozwala restauratorom kierować ruch z profili społecznościowych restauracji prosto do portalu, gdzie można złożyć zamówienie.
Elementem, który odróżnia DirectBistro od popularnych platform do zamawiania jedzenia jest specjalny widget pozwalający restauratorom dodać na stronę swojego lokalu interaktywne menu zaciągnięte z platformy DirectBistro. Jest to rozwiązanie, które maksymalnie skraca proces sprzedażowy – klienci mają możliwość wygodnego zamawiania jedzenia prosto ze strony restauracji.
Platforma zapewnia obsługę płatności gotówkowych i bezkontaktowych (gotówka, Przelewy24, Karta klienta) oraz online (Przelewy24 i BLIK), konfigurację profilu lokalu w ciągu 24 godzin, opcję bezkontaktowej dostawy i tworzenie programów lojalnościowych.
Zobacz także

Śliwki kalifornijskie - spada znaczenie ich ceny

Według najnowszych badań spada liczba polskich konsumentów, dla których głównym kryterium zakupu suszonych śliwek jest cena. Przybywa natomiast tych, którzy przy zakupie kierują się wiedzą o zdrowotnych właściwościach tych owoców.

Zarządzanie gastronomią wkracza w nowy wymiar

Zarządzanie lokalem gastronomicznym, tym mikro, jak również dużym, sieciowym biznesem, często bywa bardzo uciążliwe i realizowane jest w mało przyjazny menedżerowi sposób. Norbert Redkie z Trustu zapowiada rewolucję w tym obszarze.

Pizza Hut we franczyzie

AmRest wdraża model franczyzowy dla restauracji Pizza Hut w Europie Środkowo-Wschodniej. Dzięki rozwojowi franczyzy marka przyśpieszy dynamikę wzrostu oraz zwiększy swój zasięg w mniejszych ośrodkach od 80 tys. mieszkańców.

Z OGNIA TRADYCJI

Jakie są zalety tradycyjnego, pieca opalanego naturalnym drewnem i jak wybrać ten odpowiedni? Który system wentylacji najlepiej współpracuje z danym urządzeniem? Przedstawiamy kilka możliwości.

Będzie gastronomia w dawnej remizie Stoczni Cesarskiej w Gdańsku

Rozpoczęła się renowacja zabytkowego budynku remizy strażackiej na terenie Stoczni Cesarskiej w Gdańsku. Inwestor poszukuje partnerów pod planowaną w obiekcie działalność gastronomiczną.

Purée Ponthier od Bidfood Farutex

18 - tyle intensywnych smaków owocowych purée francuskiej marki Ponthier znalazło się w ofercie Bidfood Farutex.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna strategia wyceny napojów

