x

Popularny raper Quebonafide otworzył lokal nad Wisłą

Kategoria: Miejsca    22.07.2020

Miss Ti mieści się przy wiślanych bulwarach w Warszawie. Co serwuje raper?

Zdjęcie: Instagram.com.
Zdjęcie: Instagram.com.
Miss Ti oferuje bubble tea, czyli spopularyzowany już w Polsce azjatycki napój na bazie herbaty z dodatkiem „wybuchających” kulek z tapioki. W lokalu rapera można się napić m. in. Ceylon Milk Tea, czyli czarnej herbaty z mlekiem i perełkami, Jasmine Milk Tea (jaśminowa), Rooibos Milk Tea (czerwona) czy Peach Sencha Milk Tea (zielona). Ceny napojów kształtują się od 16 zł do 19 zł.
Gastronomiczna miejscówka Quebonafide będzie czynna przez całe wakacje. Zlokalizowana jest na Placu Zabaw nad Wisłą. Jej otwarcie jest związane z premierą i promocją klipu do hitu nagranego wspólnie z Darią Zawiałow  – „Bubbletea” z płyty „Romantic psycho”.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

DIFFERENT

W maju tego roku powstała pierwsza restauracja w Polsce, w której zjemy w całkowitych ciemnościach, obsługiwani przez niewidomych kelnerów. Lokal mieści się w Warszawie przy Al. Jerozolimskich 123a.

Nalej Se - w Krakowie ruszył pierwszy samoobsługowy multitap i sklep piwny

Pierwszy samoobsługowy multitap i sklep piwny w Krakowie już działa. Powstał w dawnej fabryce elektroniki na Zabłociu. To odpowiedź na zamknięte puby i brak możliwości sprzedaży w nich piwa.

Sushiya otwiera lokal w Gliwicach. Szefem kuchni będzie Dawid Szmurło

Sushiya, znana kielecka restauracja serwująca sushi, doczekała się rodzeństwa. Michał Kostrzewa, właściciel marki, otwiera drugi lokal pod tym szyldem - w Gliwicach. Za kuchennymi sterami stanie w nim Dawid Szmurło, a w menu znajdzie się miejsce na sezonowane ryby.

Levant - nowa wirtualna restauracja wege z portfolio Sfinks Polska

Menu Levant - hummus & falafel obejmuje 20 roślinnych oraz bezmięsnych dań inspirowanych kuchnią Bliskiego Wschodu. To kolejna wirtualna marka Sfinksa, czyli koncept bez stacjonarnych lokali skupiający się na sprzedaży dań w dostawie i na wynos.

Wnętrze Campo nagrodzone

Wrocławska restauracja Campo Modern Grill zaprojektowana przez Busk.Studio wygrała w międzynarodowym konkursie WIN Awards w Londynie.

Aleksander Baron otwiera bar na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie

Aleksander Baron powraca na scenę gastronomiczną. Wraz ze swą familią będzie karmić gości w Baron the Family Grill Bar. Na świeżym powietrzu, przy żywym ogniu. - To oaza w centrum miasta. Miejsce, które powstało, by cieszyć. Po trudnym lockdownie należy nam się czas biesiady - mówi nam szef kuchni.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej