x

Festiwal Grilla 2020 w Zakopanem

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium    20.07.2020

Już 1 sierpnia w samo południe, na otwartym terenie przy wiatach grillowych kompleksu Nosalowy Dwór Resort & SPA w Zakopanem rozpocznie się "Festiwal Grilla 2020".

Podczas festiwalu przedstawiciele marek TABASCO® oraz naturalnie warzonych sosów sojowych i marynat Kikkoman udowodnią, jak wiele można jeszcze odkryć niuansów w tak popularnym wśród Polaków grillowaniu. Swoje kreatywne kulinarne propozycje zaprezentują znani i lubiani szefowie kuchni, mistrzowie sztuki grillowania. W trakcie 6 godzin festiwalu odwiedzający będą mieli okazję spotkać się m.in. z Kubą Steuermarkiem, Szymonem Czerwińskim, Aureliuszem Wilkiem, Marcinem Molikiem, Marcinem Kucem, Sebastianem Wilczkiem, Kacprem Salzmanem, Gerardem Rytterem oraz Grzegorzem Bukowcem.  
Najwyższą, naturalną jakość serwowanych dań zapewnią również lokalni, sprawdzeni dostawcy steków wołowych, pozostałego mięsa czy przekąsek mięsnych, warzyw i owoców oraz serów.
Cele organizatorów festiwalu to promowanie zdrowego stylu życia, prezentacja różnych metod grillowania, szeroko rozumiana edukacja konsumentów w zakresie właściwego grillowania i zdrowego odżywiania.
Organizatorzy zadbali o bezpieczeństwo gości w dobie epidemii wirusa SARS-CoV-2.
Szczegóły na profilu wydarzenia na Facebooku.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Puchar Mistrzów Stowarzyszenia Sommelierów Polskich

Najlepsi sommelierzy zawalczą o Puchar Mistrzów Stowarzyszenia Sommelierów Polskich. 23 maja w wyjątkowej formule zawodów online weźmie udział sześciu sommelierów, którzy mają na koncie tytuł zwycięzcy Mistrzostw Polski z ubiegłych lat i wiele innych nagród, także w skali międzynarodowej.

2 edycja Greater Poland - piwo, cydr i design

23-24 kwietnia podczas konkursu Greater Poland 2021 profesjonalni sędziowie, zarówno z Polski jak i zagranicy, wyłonią najlepsze produkty branży piwnej i cydrowniczej - od opakowania, aż po jego zawartość!

Europejski Kongres Gastronomiczny "Food & Art & Technology"

Już w październiku w ramach Europejskiej Stolicy Kultury Gastronomicznej - Kraków 2019 odbędzie się międzynarodowa konferencja gastronomiczno-biznesowa.

Ryba od głowy do ogona według Michela Moran

Michel Moran poprowadzi cykl warsztatów w Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie. Pierwsze spotkanie poświęcone będzie daniom z ryb przygotowanym zgodnie z filozofią zero waste.

Kobiecy punkt jedzenia

Pod koniec sierpnia zapraszamy do restauracji Concordia Taste na charytatywną kolację, podczas której w roli głównej wystąpią kobiety! Będą gotować, inspirować, opowiadać i pokazywać, że mogą wszystko i wszędzie!

Pierwszy Festiwal Polski Cydr Online

O trudnej miłości rodaków do cydru, o tym dlaczego wytwarzamy go tak mało oraz o tym, czym różni się ten trunek od wina i piwa opowiedzą właściciele 14 najlepszych krajowych wytwórni rzemieślniczych podczas Festiwalu Polski Cydr Online, który odbędzie się 21-23 maja.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej