x

Festiwal Grilla 2020 w Zakopanem

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium    20.07.2020

Już 1 sierpnia w samo południe, na otwartym terenie przy wiatach grillowych kompleksu Nosalowy Dwór Resort & SPA w Zakopanem rozpocznie się "Festiwal Grilla 2020".

Podczas festiwalu przedstawiciele marek TABASCO® oraz naturalnie warzonych sosów sojowych i marynat Kikkoman udowodnią, jak wiele można jeszcze odkryć niuansów w tak popularnym wśród Polaków grillowaniu. Swoje kreatywne kulinarne propozycje zaprezentują znani i lubiani szefowie kuchni, mistrzowie sztuki grillowania. W trakcie 6 godzin festiwalu odwiedzający będą mieli okazję spotkać się m.in. z Kubą Steuermarkiem, Szymonem Czerwińskim, Aureliuszem Wilkiem, Marcinem Molikiem, Marcinem Kucem, Sebastianem Wilczkiem, Kacprem Salzmanem, Gerardem Rytterem oraz Grzegorzem Bukowcem.  
Najwyższą, naturalną jakość serwowanych dań zapewnią również lokalni, sprawdzeni dostawcy steków wołowych, pozostałego mięsa czy przekąsek mięsnych, warzyw i owoców oraz serów.
Cele organizatorów festiwalu to promowanie zdrowego stylu życia, prezentacja różnych metod grillowania, szeroko rozumiana edukacja konsumentów w zakresie właściwego grillowania i zdrowego odżywiania.
Organizatorzy zadbali o bezpieczeństwo gości w dobie epidemii wirusa SARS-CoV-2.
Szczegóły na profilu wydarzenia na Facebooku.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Next Day Studio 2022

Magazyny "Food Service", "Media Marketing Polska" oraz "Handel" łączą siły w kolejnej edycji projektu Next Day Studio. Od 2 listopada, w każdą listopadową środę będziemy poruszać tematy ważne z punktu widzenia pracowników i właścicieli gastronomii.

III Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie

Trzecia edycja Mistrzostw Polski w Dziczyźnie - Memoriału Mariana Tarnawskiego odbędzie się 17 listopada w centrum EXPO Kraków jako wydarzenie towarzyszące targom Horeca oraz Gastrofood.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów wraz z wydarzeniami towarzyszącymi to największe w Polsce spotkanie edukacyjne dla gastronomii. W tegorocznym programie przewidziano 24 wystąpienia z udziałem 42 ekspertów.

Restaurant Week - #FoodLooksGood!

Restaurant Week powraca pod hasłem #FoodLooksGood! Ma ono zachęcać gości restauracji do robienia zdjęć dań i dzielenia się nimi w social mediach. Od 12 października do 13 listopada trzy pięknie podane potrawy i koktajl dostępne będą w cenie 69 zł w ponad 400 lokalach.

World Chocolate Masters 2022

Konkurs World Chocolate Masters sprawdzi umiejętności najlepszych cukierników z całego świata. Odbędzie się 29-31 października w ramach targów Salon du Chocolat w Paryżu. Znamy już skład jury.

Pociąg z Krakowa na Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle (i z powrotem)

27 sierpnia o godzinie 7:42 ze stacji Kraków Główny ruszy pociąg na XVI Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle.

Inne kategorie

Podcasty

Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

Ekologia coraz mocniej oddziałuje na wszystkie sfery życia i powoli wkracza także tam, gdzie jeszcze nie tak dawno w ogóle o niej nie myślano - do kawiarni, restauracji, barów. Jak ekologicznie prowadzić gastronomię? Rozmawiamy o tym z Krzysztofem Rzymanem, właścicielem kawiarni STOR w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej