- Restauracja Podwale 25 Kompania Piwna. Zdjęcie:materiały prasowe.
– To wyjście naprzeciw oczekiwaniom gości, którzy preferują obecnie spędzanie czasu w przyjaznej i otwartej przestrzeni. Musimy się dostosować do nowych realiów związanych z reżimem sanitarnym, ale także odpowiednio aranżować i przystosowywać przestrzeń restauracji. Zdajemy sobie sprawę, że popularnością będą się cieszyły te miejsca, gdzie goście będą czuli się bezpiecznie – mówi Paulina Zalesińska, menedżerka restauracji Podwale 25 Kompania Piwna.
Podwale 25 Kompana Piwna oferuje tradycyjną kuchnię. Restauracja słynie m.in. z ogromnych i przepysznych sznycli wzorem tych z Wiednia, idealnie wypieczonej golonki, zimnych nóżek czy śledzia z pumperniklem. Do przygotowania potraw używane są sprawdzone produkty pochodzące od zaufanych dostawców.