x

Higiena i bezpieczeństwo - nowa oferta Komat

Kategoria: Produkty    11.07.2020

Firma Komat opracowała nową ofertę na produkty sanitarne do dezynfekcji rąk.

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
To szeroka gama najwyższej jakości produktów: od dozowników biurkowych po bezdotykowe stacje dezynfekujące. Tak bogata oferta umożliwi dobór urządzenia do potrzeb każdej placówki. Stojaki i dozowniki do płynu do dezynfekcji Komat idealnie sprawdzą się w obiektach użyteczności publicznej.

www.komat.com.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

OSMOZA BWT BESTAQUA - WIELKIE MOŻLIWOŚCI W MAŁEJ OBUDOWIE

Odwrócona osmoza jest procesem membranowym, który pozwala przefiltrować i oddzielić z wody niepożądane składniki, takie jak wapń, sód czy metale ciężkie, jednocześnie przepuszczając tylko czyste molekuły wody.

"Przejdź na Ty" w różnych stylach

Tyskie Pilzne, Pszenne i Palone - to trzy piwne nowości, które stanęły na sklepowych półkach obok doskonale znanego Tyskie Gronie. Nowe style powstały dzięki doświadczeniu browarników z Tyskich Browarów Książęcych, w oparciu o tradycyjne receptury z XVIII, XIX i XX wieku.

iVario Pro od Rational. Nowa klasa wydajności dla profesjonalnej kuchni

iVario Pro ustanawia nowe standardy w profesjonalnej kuchni. System gotowania, który zachwyca inteligentnymi funkcjami i zużywa o 40% mniej energii niż tradycyjne patelnie uchylne i zwykłe patelnie.

AIR SENSE - PROPOZYCJA OD TOM-GAST NA WYJĄTKOWY SPOSÓB SERWOWANIA WINA

Linia Air Sense to efekt pracy szwedzkiego duetu projektantów Bernadotte & Kylberg, którzy zaprojektowali dla niemieckiego producenta Zwiesel 1872 kieliszki z innowacyjną kulką dekantacyjną.

Bufety z automatycznie podnoszoną pokrywą

Firma Plastmet wprowadziła do oferty systemy zabezpieczające eksponowaną żywność.

BOCZNIAKI MINI I GROSZEK CUKROWY MŁODY "SNOW PEAS"

To dwa zupełnie nowe na rynku produkty marki Bonduelle Food Service. Unikatowe, jeżeli chodzi o ofertę gastronomiczną w Polsce, gdyż do tej pory boczniaki i groszek cukrowy młody dostępne były tylko w wersji świeżej.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej