x

Higiena i bezpieczeństwo - nowa oferta Komat

Kategoria: Produkty    11.07.2020

Firma Komat opracowała nową ofertę na produkty sanitarne do dezynfekcji rąk.

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
To szeroka gama najwyższej jakości produktów: od dozowników biurkowych po bezdotykowe stacje dezynfekujące. Tak bogata oferta umożliwi dobór urządzenia do potrzeb każdej placówki. Stojaki i dozowniki do płynu do dezynfekcji Komat idealnie sprawdzą się w obiektach użyteczności publicznej.

www.komat.com.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

WEGEBURGERY YUMMY! ŚWIAT WEGE JESZCZE BLIŻEJ!

W odpowiedzi na dynamicznie rosnący trend wege na rynku firma Bonduelle Food Service wprowadziła do oferty dwa smakowite wegeburgery yummy. Produkty są w 100-proc. roślinne, przygotowane z warzyw i zbóż z dodatkiem wyrazistych przypraw. Przeznaczone dla wegan i wegetarian.

ODZIEŻ DLA BRANŻY HORECA

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów, stworzyliśmy kolekcję eleganckiej i praktycznej odzieży dla branży HoReCa, w skład której wchodzą: koszule, bluzy, fartuchy, spodnie, zapaski długie i krótkie, kamizelki czy koszulki polo dostępne w różnym zestawieniu kolorystycznym.

Świeża cielęcina od Bidfood Farutex

Bidfood Farutex to ogólnopolski dostawca produktów żywnościowych do branży Horeca. W ofercie firmy znalazły się ostatnio m.in. górka cielęca bez kości i z długą kością, górna zrazowa czy polędwica. Choć ten rodzaj mięsa kojarzyć się może ze świątecznymi potrawami, sprawdzi się w każdym sezonie.

WŁOSKIE WĘDLINY OD BIDFOOD FARUTEX

Spróbuj tych nasyconych historią i smakiem wędlin! Pełna oferta produktów dostępna w stacjonarnych działach obsługi klienta oraz u przedstawicieli handlowych.

LAZUR W ZALEWIE OLEJOWEJ DLA PROFESJONALISTÓW

Sery pleśniowe Lazur Srebrzysty i Złocisty w zalewie olejowej dostępne są w postaci gotowych do użycia kostek w aromatycznej zalewie, którą tworzy wyrazista kompozycja ziół i suszonych pomidorów.

WOŁOWINA TRUDNA CZY ŁATWA

Wołowina w kuchni polskiej nigdy nie była tak popularna jak obecnie. Jednak podawana jest na zaledwie kilka sposobów. Najczęściej jest to pieczeń, bitki, tatar i szponder jako podstawa do rosołu lub zup.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej