x

iVario Pro od Rational. Nowa klasa wydajności dla profesjonalnej kuchni

Kategoria: Produkty    11.07.2020

iVario Pro ustanawia nowe standardy w profesjonalnej kuchni. System gotowania, który zachwyca inteligentnymi funkcjami i zużywa o 40% mniej energii niż tradycyjne patelnie uchylne i zwykłe patelnie.

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
Ma nawet o 20% wyższą wydajność, a dzięki opcji bezobsługowego gotowania pod ciśnieniem jest do 35% szybszy w porównaniu z gotowaniem bez użycia ciśnienia. iVarioBoost, inteligentny system zarządzania energią, zapewnia dokładne temperatury w kadzi i precyzyjnie je reguluje. Dzięki iZoneControl kadź można nawet podzielić na maksymalnie cztery strefy, dzięki czemu użytkownik może gotować różne potrawy jednocześnie, z opóźnieniem i w różnych temperaturach. Ergonomia wyznacza również nowe standardy: nogi o regulowanej wysokości, kadź o zim- nych bokach i zaokrąglone rogi urządzenia zwiększają bezpieczeństwo pracy. 

rational-online.com

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej