- Foto: materiały prasowe.
Falafel z cieciorki i kukurydzy – nowa wegańska przekąska do zadań specjalnych, która pobudzi kreatywność każdego szefa kuchni.
Bonduelle Polska SA
ul. Puławska 303,02-785 Warszawa
www.bonduelle-foodservice.pl
Kasze z warzywami - dla zdrowia i smaku połączyliśmy najlepsze kasze i warzywa w idealnych proporcjach.
Bonduelle Polska SA
ul. Puławska 303,02-785 Warszawa
www.bonduelle-foodservice.pl
Papier ten doskonale sprawdza się w miejscach, w których wygoda i funkcjonalność stanowią priorytet. Może posłużyć do pakowania ciast i pieczywa.
Chefs Culinar stawia na Meksyk i rozszerza ofertę o gamę produktów firmy Arriba. Kuchnia meksykańska to nie tylko bogactwo świeżych i wyraźnych smaków czy aromatów, ale także mieszanka interesujących, kolorowych oraz rzadkich surowców.
Przed rozpoczęciem sezonu grillowego Bidfood Farutex wprowadził do swojej oferty sezonowane steki z wołowiny najwyższej jakości.
Nowa marka śliwek kalifornijskich ma reprezentować wszystko, co decyduje o niepowtarzalności tego produktu: świetne warunki uprawy, wiedzę pokoleń sadowników, perfekcyjny system suszenia oraz najwyższej jakości praktyki rolnicze.
Firma Softech przygotowała szereg rozwiązań skierowanych do lokali samoobsługowych. To między innymi system zarządzania kolejką KDS Order Number czy kioski samoobsługowe.
W ofercie Bidfood Farutex pojawiły się właśnie worki próżniowe i do gotowania sous-vide − sygnowane nową marką własną BluPack.