x

Nowe smaki lodów

Kategoria: Produkty    11.07.2020

W tym roku marka Bracia Koral przedłuża współpracę z p. Damianem Kordasem.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Ponownie będzie on jej ambasadorem i jak w ubiegłym roku poprowadzi Pyszne Studio – program kulinarny z nietuzinkowymi deserami na bazie lodów marki, który będzie nagrywany w nowych i ciekawych lokalizacjach. Pojawią się też nowe smaki lodów w kuwetach takie jak: sorbet pomarańczowy, makowe z rodzynkami i skórką pomarańczową, kuszące „Niebieskie migdały” o smaku karmelków oraz specjalny smak lodów sygno- wany przez p. Damiana Kordasa – czarny sorbet o smaku cytrynowym.

PPL Koral Józef Koral sp. j.
ul. Fabryczna 5, 34-600 Limanowa
www.koral.com.pl
www.braciakoral.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Mniej znaczy więcej

Ekologia to jeden z najczęściej dyskutowanych tematów tego roku. Coraz więcej firm dąży do ograniczania ilości odpadów i emisji dwutlenku węgla. Essity, właściciel marki Tork, jest uznanym liderem w dziedzinie zrównoważonego rozwoju. Dlatego Tork wprowadził nowy system papieru toaletowego bez gilzy.

SERY KORYCIŃSKIE - NOWOŚĆ W OFERCIE BIDFOOD FARUTEX

W 100% naturalny - taki jest Ser Koryciński Swojski, wyjątkowy produkt pochodzący z Podlasia. Historia tego wyrobu sięga XVII w. i do dziś wyrabia się go metodami tradycyjnymi. Ser Koryciński Swojski niedawno zagościł także w ofercie Bidfood Farutex.

Nałęczowianka wprowadza butelkę rPET

Nałęczowianka wprowadza na rynek nową butelkę 1 L, która jest w 50% wykonana z PET z recyklingu (rPET). To pierwsza w Polsce woda dostępna w butelce takiej pojemności wyprodukowana z rPET.

JUŻ 200 PRODUKTÓW NOWYCH MAREK WŁASNYCH W MAKRO

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadziła już 200 produktów nowych marek własnych przeznaczonych dla specjalistów w gastronomii: Makro Chef i Makro Professional. Do końca 2018 r. w ofercie pojawi się jeszcze kilkaset pozycji tych marek oraz kilkanaście produktów z linii Makro Premium

Branża śliwki kalifornijskiej wprowadza nową markę

Nowa marka śliwek kalifornijskich ma reprezentować wszystko, co decyduje o niepowtarzalności tego produktu: świetne warunki uprawy, wiedzę pokoleń sadowników, perfekcyjny system suszenia oraz najwyższej jakości praktyki rolnicze.

Lato w stylu Tiki

Wprost z tropikalnej wyprawy do Polski przybił Captain Morgan Tiki.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej