x

Nowe smaki lodów

Kategoria: Produkty    11.07.2020

W tym roku marka Bracia Koral przedłuża współpracę z p. Damianem Kordasem.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Ponownie będzie on jej ambasadorem i jak w ubiegłym roku poprowadzi Pyszne Studio – program kulinarny z nietuzinkowymi deserami na bazie lodów marki, który będzie nagrywany w nowych i ciekawych lokalizacjach. Pojawią się też nowe smaki lodów w kuwetach takie jak: sorbet pomarańczowy, makowe z rodzynkami i skórką pomarańczową, kuszące „Niebieskie migdały” o smaku karmelków oraz specjalny smak lodów sygno- wany przez p. Damiana Kordasa – czarny sorbet o smaku cytrynowym.

PPL Koral Józef Koral sp. j.
ul. Fabryczna 5, 34-600 Limanowa
www.koral.com.pl
www.braciakoral.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej