

Jak znaleźć pracę kucharza i szefa kuchni? NESTLÉ Professional podpowiada


Marka NESTLÉ Professional chce wspierać pracowników branży gastronomicznej w poszukiwaniu pracy w nowej pandemicznej rzeczywistości.
„Mamy nadzieję, że taka pomoc zapewni wam łatwiejszy start w otwierającym się rynku out of home. Będziemy wdzięczni za udostępnienie materiałów innym szefom kuchni. W ciągu 154 lat naszej historii zmierzyliśmy się z wieloma wyzwaniami. To zbudowało w nas przekonanie, że dzięki wzajemnej solidarności i wspólnym wysiłkom możemy razem przejść przez ten krytyczny moment” – czytamy w adresowanym do kucharzy liście zespołu NESTLÉ Professional.
Film możecie obejrzeć tutaj: https://www.nestleprofessional.pl/news/yocuta-global-youth-initiative
Zobacz także

Polska premiera Beluga Epicure

Pierwsza butelka Beluga Epicure z nowej limitowanej wersji właśnie trafiła do Polski i od razu znalazła nabywcę.

Kamil Tłuczek ponownie w finale Kulinarnego Pucharu Polski

14 lipca została przyznana ósma nominacja do Kulinarnego Pucharu Polski w ramach konkursu Smaki Galicji. Najwyższe noty od jurorów otrzymał zespół w składzie Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro z restauracji Patio w Grand Hotel Boutique w Rzeszowie.

Narodowa Reprezentacji Polski Kucharzy na YouTube

Oglądaj występy Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy na Olimpiadzie IKA w Stuttgarcie.

Kompleksowo dla sektora HoReCa

Trendy w gastronomii, kulinarne inspiracje i 18. już edycja Kulinarnego Pucharu Polski - tak zapowiada się kolejne poznańskie spotkanie sektora gastronomiczno-hotelarskiego na targach Polagra Gastro i Invest Hotel , które w tym roku odbędzie się w dniach 1-4 października w Poznaniu.

Rozpal biznes w plenerze

W październiku tego roku w Krynicy Zdrój odbyła się trzecia i zarazem ostatnia w tym roku kolacja z cyklu Dinner With A View. Jakie są korzyści z realizacji tego typu projektów i czy możemy liczyć na kontynuację?

30 października - najsmaczniejszy spacer w Polsce, czyli protest gastro

- Czas najwyższy się zorganizować i pokazać, że przez nieprzemyślane działania rządu tracimy nasze biznesy i miejsca pracy! - mówią organizatorzy "Spaceru dla branży HoReCa". Na piątek 30 października w Warszawie zaplanowany jest protest właścicieli i pracowników hoteli, gastronomii oraz cateringu.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

