x

Nocny Market w Warszawie powraca! Start piątego sezonu - 26 czerwca

Kategoria: Miejsca    22.06.2020

Nocny Market przywita odwiedzających w dawnej lokalizacji - na peronach dworca Warszawa Główna Osobowa. Piąty sezon rozpocznie się 26 czerwca i przez każdy kolejny weekend sezonu będzie rozpieszczał podniebienia wyjątkowym street foodem.

Nocny Market w Warszawie. Zdjęcie: materiały prasowe.
Nocny Market w Warszawie. Zdjęcie: materiały prasowe.
Nocny Market to projekt łączący jedzenie, napoje i muzykę w opuszczonej przestrzeni dworca, która zyskała nowe życie. Za sprawą poprzednich czterech udanych sezonów wpisał się w gastronomiczną mapę Warszawy i stał się alternatywą do spędzania wolnego czasu pod gołym niebem. Przy Towarowej 3 organizatorzy zgromadzili najciekawszych wystawców streetfood’owych, w tym znane restauracje i foodtrucki o zróżnicowanej ofercie gastronomicznej. Weekendowe wieczory umilają dodatkowo wystawy sztuki i przygrywający w tle DJ’e. 

W tym sezonie miejskie życie znów powraca na opuszczone perony, które po raz piąty rozbłysną światłami neonów. Czego możemy się spodziewać na Dworcu Głównym? Nie zabraknie marketowych klasyków: Melted, PHO2, El Puertito, Smoke BBQ czy Brasil on the plate, które zaprezentuje zupełnie nowe menu.

Nocny Market w Warszawie. Zdjęcie: materiały prasowe.
Nocny Market w Warszawie. Zdjęcie: materiały prasowe.
W pierwszych weekendach będziemy mieli okazję spróbować także:
Mr Oh, czyli azjatyckiej kuchni w cyberpunkowym wydaniu, w interpretacji rapera Quebonafide, współwłaściciela konceptu
Makrell – fuzji nordyckiej kuchni i kultury w street foodowej wersji
SoySoy, czyli wegańskiej wariacji na temat tajskiego jedzenia
Pyzy Flaki Gorące, serwujące dania z lat dzieciństwa
– koncept-niespodzianka szefa kuchni Szymona Czerwińskiego, finalisty V edycji programu MasterChef.

Godziny otwarcia
Piątki – 17:00-1:00
Soboty – 17:00-1:00
Niedziele – 16:00-23:00

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej