x

MAX Premium Burgers w Tychach

Kategoria: Miejsca    17.06.2020

Szwedzka sieć MAX Premium Burgers uruchamia kolejną restaurację - w Tychach. To dziewiąty lokal sieci w Polsce i drugi na Śląsku.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
MAX Burgers istnieje na polskim rynku od 2017 roku. Sieć liczy obecnie osiem restauracji działających w Warszawie, Wrocławiu, Gdańsku, Poznaniu i Świętochłowicach. Tyski MAX to restauracja numer 9. Mieści się przy ul. Fabrycznej 3b, tuż przy DK1 w kierunku Bielska. Lokal ma powierzchnię 480 mkw. i jest wyposażony w linię Drive Thru, zatem goście zmotoryzowani będą mogli dokonać zakupu bezpośrednio z samochodu. Przygotowano też dla nich duży parking z 47 miejscami.
Wystrój wnętrza ma stonowany skandynawski charakter. Kolorystycznie dominują szarości oraz naturalne drewno. Na sali jadalnej jest 100 miejsc siedzących. Duży ogródek oferuje dodatkowe 115 miejsc. Goście mogą składać zamówienie u kasjera lub skorzystać z jednej z 5 kas samoobsługowych. W lokalu dostępna jest darmowa sieć wifi.
– Mamy do zaoferowania przede wszystkim burgery na każdy apetyt i smak, w tym wiele wegetariańskich.
Oferujemy naprawdę szerokie możliwości personalizacji składu. Każdy może stworzyć burgera idealnie pasującego do swoich preferencji – mówi Jerzy Jakubiak, country manager Poland w MAX Premium Burgers.
Restauracja MAX Premium Burgers w Tychach będzie otwarta przez cały tydzień w godzinach
9:00 – 24:00.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

PRZYJEMNOŚĆ

Przyjemność to lokal specjalizujący się w pizzy w kalifornijskim stylu. Został otwarty w styczniu br. w Poznaniu przy ul. Górna Wilda 82 przez Mateusza Łuczyńskiego (współwłaściciela Falli) oraz Bartosza Grochowskiego (właściciela Źródło Bar).

Jurek Sobieniak otworzył nową restaurację - Deska i Kreska

Najnowszy koncept znanego szefa kuchni i restauratora Jurka Sobieniaka zlokalizowany jest w biurowcu Grzybowska Park w Warszawie. Autorskie menu bazuje na kuchni śródziemnomorskiej w polskim wydaniu.

NOWE RESTAURACJE MAX PREMIUM BURGERS

Max Premium Burgers to najstarsza szwedzka sieć restauracji serwująca burgery. Firma powstała w 1968 r. i do dzisiaj pozostaje własnością założyciela marki i jego rodziny. W listopadzie br. nastąpiło otwarcie dwóch nowych lokali sieci Max Premium Burgers - w Świętochłowicach oraz w Warszawie.

PASIBUS

W listopadzie 2017 r. sieć burger barów Pasibus zawitała do warszawskich Złotych Tarasów, a do połowy 2018 r. planowanych jest kolejnych sześć lokali w Polsce. Współwłaścicielami są Dawid Bojarojć (operacje), Janek Kulisiewicz (finanse) i Piotr Staszczyński (CEO).

Hotel Crowne Plaza Warsaw - The HUB wyróżniony w konkursie MP Power Venue

Kapituła tegorocznego konkursu MP Power Venue przyznała warszawskiemu hotelowi główną nagrodę w kategorii "Premiery".

Japoński Zjadacz Snów w Warszawie

Pod koniec sierpnia 2019 r. zaraz obok znanego wszystkim warszawskim miłośnikom ramenu lokalu Sato gotuje powstała niewielka japońska cukiernia. Lokal urządzony jest podobnie do sąsiadującej ramenowni - minimalistyczne wnętrze zostało delikatnie ozdobione japońskimi bibelotami.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej