x

MAX Premium Burgers w Tychach

Kategoria: Miejsca    17.06.2020

Szwedzka sieć MAX Premium Burgers uruchamia kolejną restaurację - w Tychach. To dziewiąty lokal sieci w Polsce i drugi na Śląsku.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
MAX Burgers istnieje na polskim rynku od 2017 roku. Sieć liczy obecnie osiem restauracji działających w Warszawie, Wrocławiu, Gdańsku, Poznaniu i Świętochłowicach. Tyski MAX to restauracja numer 9. Mieści się przy ul. Fabrycznej 3b, tuż przy DK1 w kierunku Bielska. Lokal ma powierzchnię 480 mkw. i jest wyposażony w linię Drive Thru, zatem goście zmotoryzowani będą mogli dokonać zakupu bezpośrednio z samochodu. Przygotowano też dla nich duży parking z 47 miejscami.
Wystrój wnętrza ma stonowany skandynawski charakter. Kolorystycznie dominują szarości oraz naturalne drewno. Na sali jadalnej jest 100 miejsc siedzących. Duży ogródek oferuje dodatkowe 115 miejsc. Goście mogą składać zamówienie u kasjera lub skorzystać z jednej z 5 kas samoobsługowych. W lokalu dostępna jest darmowa sieć wifi.
– Mamy do zaoferowania przede wszystkim burgery na każdy apetyt i smak, w tym wiele wegetariańskich.
Oferujemy naprawdę szerokie możliwości personalizacji składu. Każdy może stworzyć burgera idealnie pasującego do swoich preferencji – mówi Jerzy Jakubiak, country manager Poland w MAX Premium Burgers.
Restauracja MAX Premium Burgers w Tychach będzie otwarta przez cały tydzień w godzinach
9:00 – 24:00.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Ekologicznie w warszawskiej Werandzie Bistro

Werandę Bistro w stołecznej Hali Koszyki przy ul. Koszykowej 63 śmiało można określić mianem eco-friendly. To prawdziwa miejska dżungla w centrum miasta, w której postawiono na liczne aktywności związane z ekologią.

Restauracja Kuby Wojewódzkiego i kilka innych w Elektrowni Powiśle - już czynne

Kolejne koncepty gastronomiczne uruchamiane w otwartej 20 maja zrewitalizowanej Elektrowni Powiśle w Warszawie! W ten weekend w strefie Food Hall pojawią się Philly’s Finest (amerykańskie kanapki), Quattro Canti (pizzeria), Osmania (kebab) oraz Soul Burger.

Warszawski Fort 8

Fort 8 to nowe miejsce spotkań na styku warszawskiego Ursynowa, Mokotowa i Wilanowa. Powstał w XIX-wiecznych koszarach na terenie historycznego Fortu VIII Służew, którego rewitalizacja rozpoczęła się w 2015 r.

Zmiany w krakowskiej restauracji ZaKładka

Po 5 i pół roku ugruntowanej pozycji na rynku ZaKładka Food&Wine stawia kolejny krok naprzód. Szef kuchni i jednocześnie właściciel krakowskiego bistro Rafał Targosz postanowił nieco odmłodzić klasyczną kuchnię francuską, na której opierał się przez ostatnie lata.

Ovo Bar & Restaurant z autorskim menu we Wrocławiu

Ovo Bar & Restaurant jest częścią hotelu DoubleTree by Hilton Wrocław w Centrum Wrocławia. Lokal przeznaczony jest na 100 miejsc siedzących.

Znany barman Adam Brańczyk otworzył letni bar Tutaj. w Ustroniu

Od początku wakacji w beskidzkim Ustroniu działa bar Tutaj. oferujący napoje i lody. To koncept znanego barmana Adama Brańczyka, dwukrotnego mistrza świata w konkurencji flair.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej