

MAX Premium Burgers w Tychach


Szwedzka sieć MAX Premium Burgers uruchamia kolejną restaurację - w Tychach. To dziewiąty lokal sieci w Polsce i drugi na Śląsku.
Wystrój wnętrza ma stonowany skandynawski charakter. Kolorystycznie dominują szarości oraz naturalne drewno. Na sali jadalnej jest 100 miejsc siedzących. Duży ogródek oferuje dodatkowe 115 miejsc. Goście mogą składać zamówienie u kasjera lub skorzystać z jednej z 5 kas samoobsługowych. W lokalu dostępna jest darmowa sieć wifi.
– Mamy do zaoferowania przede wszystkim burgery na każdy apetyt i smak, w tym wiele wegetariańskich.
Oferujemy naprawdę szerokie możliwości personalizacji składu. Każdy może stworzyć burgera idealnie pasującego do swoich preferencji – mówi Jerzy Jakubiak, country manager Poland w MAX Premium Burgers.
Restauracja MAX Premium Burgers w Tychach będzie otwarta przez cały tydzień w godzinach
9:00 – 24:00.
Zobacz także

Restauracja Tarasowa we Wrocławiu z Katarzyną Daniłowicz jako executive chefem

W odnowionej wrocławskiej Hali Stulecia otworzyła się restauracja Tarasowa, nawiązująca do historii Wrocławia i czerpiąca inspiracje z dawnych książek kucharskich. Za koncepcję kulinarną miejsca odpowiada Katarzyna Daniłowicz.

Restauracja Nine's Roberta Lewandowskiego uruchomiła sklepik z gadżetami online

NINE's Restaurant & Sports Bar Roberta Lewandowskiego ma w ofercie nie tylko dania i napoje, ale także gadżety, które są gratką dla fanów sportu. Na prośby gości sprzedaż, dotąd odbywająca się tylko stacjonarnie w restauracji w Browarach Warszawskich, teraz ruszyła także online sklepiku NINE's Shop.

Cztery Pory Roku z Poznania - restauracja z najlepszym daniem głównym według gości Restaurant Week [WYWIAD]

Goście ostatniej edycji festiwalu Restaurant Week uznali, że najlepsze danie główne w Polsce przygotowała restauracja Cztery Pory Roku z Poznania. Za tym sukcesem stoi szef kuchni Maciej Małgowski, z którym rozmawiamy o menu lokalu.

Euskadi jako pierwszy lokal w Polsce z prestiżowym certyfikatem Restaurants from Spain

Krakowska restauracja Euskadi jako pierwsza w Polsce została uhonorowana przez hiszpańskie władze certyfikatem Restaurants from Spain. To międzynarodowy znak jakości wyróżniający te lokale poza Hiszpanią, które oferują autentycznie hiszpańską kuchnię i produkty wysokiej jakości.

Thai Wok w warszawskim Wola Parku - wizytówka nowego stylu sieci

Serwująca kuchnię tajska sieć Thai Wok realizuje swoje plany inwestycyjne i otwiera kolejną restaurację, tym razem w centrum handlowym Wola Park w Warszawie. To pierwszy lokal sieci w zupełnie nowym designie, który marka będzie wdrażać w innych otwierających się placówkach.

MOXO w Fabryce Norblina - otwarcie w IV kwartale 2022 roku

MOXO w XIX-wiecznym budynku Hali Odlewni na ternie Fabryki Norblina ma być połączeniem restauracji i klubu muzycznego. Koncept, którego twórcami są Tomik Grewiński i Bertrand Jasiński z Amvox International, wystartuje w IV kwartale 2022 roku. Trwa właśnie konkurs na szefa kuchni lokalu.
Inne kategorie
Podcasty


Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

