x

Qualito FRY

Kategoria: Produkty    16.06.2020

Frytura Qualito FRY łączy unikatowe korzyści oleju rzepakowego oraz stabilność oleju palmowego.

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
Dzięki czemu gwarantuje doskonałe efekty przy długotrwałym smażeniu produktów słodkich i wytrawnych, zimnych i ciepłych przekąsek. Nowa, ulepszona receptura to lepsze wartości żywieniowe (SAFA obniżone o 40%) i mniejsza skłonność do utraty płynności pod- czas przechowywania w niskich temperaturach. 5-litrowe opakowanie nie zajmuje dużo miejsca i jest idealne do małych kuchni. 

www.smazymy.com

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej