x

Ameryka od Kuchni na Grillu

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium    09.06.2020

Warsztaty online dla szefów kuchni i sommelierów organizuje we wtorek 16 czerwca agencja Taste It All - wine & food promotion.

Grafika: materiały prasowe.
Grafika: materiały prasowe.

Do udziału w online'owych grillowych warsztatach kuchni amerykańskiej zaproszeni są szefowie kuchni, sommelierzy oraz managerowie restauracji. Gwiazdami stołu będą ryby, wołowina, warzywa i wina z Kalifornii, zaś przez ich świat prowadzić będą Tomasz Jakubiak i Piotr Pietras.
Tomasz Jakubiak pokaże, jak w sezonie grillowym najlepiej wykorzystać restauracyjne ogródki i zaprosić gości na kuchnię mistrzów grillowania. Piotr Pietras dobierze do dań świetnie harmonizujące z nimi wina ze słonecznej Kalifornii.
Warsztaty odbędą się w ramach Kongres Ogródek 2020 restart MICE&HoReCa.

16 czerwca, początek o godzinie 12, streaming online na kanale Youtube Taste It All.
Rejestracja pod tym adresem.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej