x

Bez Tytułu z nowym szefem kuchni i nowym menu

Kategoria: Miejsca    29.05.2020

Po przerwie spowodowanej lockdownem warszawska restauracja Bez Tytułu wróciła z kilkoma znaczącymi zmianami.

Szefowie w Bez Tytułu: Piotr Ceranowicz i Marcin Przybysz. Zdjęcie: materiały prasowe.
Szefowie w Bez Tytułu: Piotr Ceranowicz i Marcin Przybysz. Zdjęcie: materiały prasowe.
Stery nad kuchnią restauracji przejął Piotr Ceranowicz, a całość koncepcji i smaków nadzoruje Marcin Przybysz, head chef restauracji Epoka oraz executive chef w grupie Project Warszawa.
Menu Bez Tytułu składa się z małych i większych dań, zimnych i ciepłych dodatków oraz deserów, głównie są to potrawy łatwe do dzielenia się. Karta ma się zmieniać  dynamicznie wraz z dostępnością i sezonowością produktów. Wszystko podawane jest w stylu comfort food, z inspiracjami z Europy, Azji czy Ameryki.
Zmianie uległy także godziny otwarcia restauracji i baru, teraz każde danie z karty można zamówić nawet o 23.45.

Nowe menu w Bez Tytułu w stylu comfort food. Zdjęcie: materiały prasowe.
Nowe menu w Bez Tytułu w stylu comfort food. Zdjęcie: materiały prasowe.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Włoska Societa w stołecznym Blue City

Societa to nowy warszawski lokal inspirowany włoską kuchnią. W menu są różnego rodzaju makarony i podawane na ciepło kanapki panini, których składniki można samodzielnie komponować. Restauracja oferuje także desery i lemoniady.

Cukiernia Nie Jestem z Cukru w Blue City

Słodkie przysmaki, ciasta, ciasteczka oraz torty bez cukru i mąki - to oferta nowej cukierni, która otworzyła się w Blue City. Jej nazwa to czytelny sygnał dla konsumentów - Nie Jestem z Cukru.

Restauracja Tygiel w Szklarskiej Porębie. Szefem kuchni Dawid Klimaniec

Autorem kuchni w restauracji Tygiel jest Dawid Klimaniec, który kieruje się filozofią "z pola na stół". Otwarcie lokalu zlokalizowanego przy pięciogwiazdkowym hotelu Platinum Mountain Hotel & SPA w w Szklarskiej Porębie zaplanowano w połowie kwietnia.

Restauracja Weranda Family otwiera sklep online

Restauracja Weranda Family nie poddaje się kryzysowi i uruchamia kolejne koncepty, by przetrwać. Oprócz sklepu internetowego to także vouchery i oferta cateringowa typu door-to-door.

Hala Koszyki przyciąga kolejnych najemców

Pandemia COVID-19 była i nadal jest wyzwaniem dla całego rynku nieruchomości w Polsce i na świecie. Mimo to, warszawska Hala Koszyki pozyskała nowych najemców.

KANAPA

W grudniu w Warszawie otworzyła się Kanapa - restauracja prezentująca nowoczesną kuchnię ukraińską. Właścicielem jest Dymitr Borysow, który ma kilkanaście restauracji na Ukrainie. Historia miejsca sięga 2013 r., kiedy Borysow otworzył pierwszą Kanapę w Kijowie.

Inne kategorie

Podcasty

Koniec papierowego kubka jest bliski? [PODCAST]

Ekologia coraz mocniej oddziałuje na wszystkie sfery życia i powoli wkracza także tam, gdzie jeszcze nie tak dawno w ogóle o niej nie myślano - do kawiarni, restauracji, barów. Jak ekologicznie prowadzić gastronomię? Rozmawiamy o tym z Krzysztofem Rzymanem, właścicielem kawiarni STOR w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej