x

Bez Tytułu z nowym szefem kuchni i nowym menu

Kategoria: Miejsca    29.05.2020

Po przerwie spowodowanej lockdownem warszawska restauracja Bez Tytułu wróciła z kilkoma znaczącymi zmianami.

Szefowie w Bez Tytułu: Piotr Ceranowicz i Marcin Przybysz. Zdjęcie: materiały prasowe.
Szefowie w Bez Tytułu: Piotr Ceranowicz i Marcin Przybysz. Zdjęcie: materiały prasowe.
Stery nad kuchnią restauracji przejął Piotr Ceranowicz, a całość koncepcji i smaków nadzoruje Marcin Przybysz, head chef restauracji Epoka oraz executive chef w grupie Project Warszawa.
Menu Bez Tytułu składa się z małych i większych dań, zimnych i ciepłych dodatków oraz deserów, głównie są to potrawy łatwe do dzielenia się. Karta ma się zmieniać  dynamicznie wraz z dostępnością i sezonowością produktów. Wszystko podawane jest w stylu comfort food, z inspiracjami z Europy, Azji czy Ameryki.
Zmianie uległy także godziny otwarcia restauracji i baru, teraz każde danie z karty można zamówić nawet o 23.45.

Nowe menu w Bez Tytułu w stylu comfort food. Zdjęcie: materiały prasowe.
Nowe menu w Bez Tytułu w stylu comfort food. Zdjęcie: materiały prasowe.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Wina Dajcie w Rzeszowie: goście chcą być zaskakiwani

Rzeszowska restauracja Wina Dajcie zajęła III miejsce w plebiscycie gości ostatniej edycji festiwalu Restaurant Week.Jak się przygotować do takiego wydarzenia i jak osiągnąć sukces - o tym rozmawiamy z Waldemarem Kaczmarkiem, właścicielem konceptu.

Wystawa "Special ingredient" w warszawskim Sakebar by Nobu

Do 24 marca w warszawskim Sakebar by Nobu można oglądać wystawę "Special ingredient". Ten artystyczno-kulinarny projekt jest efektem kilkumiesięcznej współpracy artystki Agnieszki Stopyry i Nobu Hotel Warsaw.

Brać - pierwszy w Warszawie wine bar z tylko polskimi winami

Działający w Porcie Praskim Brać to pierwszy w stolicy wine bar serwujący jedynie polskie wina. Właściciele chcą przybliżyć gościom świat wciąż niedocenianego rodzimego winiarstwa, więc stawiają również na edukację, organizując degustacje i spotkania z winiarzami.

Sushi Soul w Warszawie - japońska klasyka z nowoczesnym twistem według Mariusza Melcera

Sushi Soul to działająca od niedawna w mokotowskim Forcie Piłsudskiego restauracja, której współwłaścicielem jest szef kuchni Mariusz Melcer, znany z warszawskiego Sakana Sushi Bar.

Nowa marka Carat Kebab - Sheesha Bar. Pierwszy lokal - w Elblągu

W portfolio firmy 7 Street Łukasz Błażejewski pojawiła się marka lokali Carat Kebab - Sheesha Bar. Serwuje tradycyjny kebab i jego autorskie warianty, np. z miętą i bałkańskim serem.

So Coffee z nowymi lokalami na lotnisku Warszawa/Modlin

Oferta gastronomiczna lotniska w Modlinie poszerzyła się o lokale zarządzane przez grupę Lagardère Travel Retail. Do dyspozycji pasażerów oddano foodvenience’owy sklep 1Minute Smacznego! i dwie kawiarnie So Coffee w nowej odsłonie.

Inne kategorie

Podcasty

Lifestyle czy zwykła konsumpcja: gdzie tu jest miejsce dla żywności [PODCAST]

Czy zakup tego bądź innego napoju czy przekąski jest emanacją stylu życia? I na ile w czasach inflacji jest miejsce na taką manifestację? Dyskutujemy z Szymonem Mordasiewiczem z GfK.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej