x

Bez Tytułu z nowym szefem kuchni i nowym menu

Kategoria: Miejsca    29.05.2020

Po przerwie spowodowanej lockdownem warszawska restauracja Bez Tytułu wróciła z kilkoma znaczącymi zmianami.

Szefowie w Bez Tytułu: Piotr Ceranowicz i Marcin Przybysz. Zdjęcie: materiały prasowe.
Szefowie w Bez Tytułu: Piotr Ceranowicz i Marcin Przybysz. Zdjęcie: materiały prasowe.
Stery nad kuchnią restauracji przejął Piotr Ceranowicz, a całość koncepcji i smaków nadzoruje Marcin Przybysz, head chef restauracji Epoka oraz executive chef w grupie Project Warszawa.
Menu Bez Tytułu składa się z małych i większych dań, zimnych i ciepłych dodatków oraz deserów, głównie są to potrawy łatwe do dzielenia się. Karta ma się zmieniać  dynamicznie wraz z dostępnością i sezonowością produktów. Wszystko podawane jest w stylu comfort food, z inspiracjami z Europy, Azji czy Ameryki.
Zmianie uległy także godziny otwarcia restauracji i baru, teraz każde danie z karty można zamówić nawet o 23.45.

Nowe menu w Bez Tytułu w stylu comfort food. Zdjęcie: materiały prasowe.
Nowe menu w Bez Tytułu w stylu comfort food. Zdjęcie: materiały prasowe.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Hotel Kolegiacki: Włochy w samym sercu Poznania

Restauracja Hotelu Kolegiackiego to wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie Poznania. Wizyta w Patio Prowansja przypomina śródziemnomorskie wakacje, a pijąc kawę na tarasie położonym na dachu kamienicy możemy podziwiać panoramę miasta, w tym jeden z symboli Poznania, czyli trykające się koziołki.

Batumi - piekarnie gruzińsko-ormiańskie

W maju powstała w Polsce sieć piekarni Batumi łączących gruzińską tradycję kulinarną z polską nowoczesnością. W jej ofercie znajdują się wyłącznie produkty bez polepszaczy i konserwantów.

Restauracja Słowianka


Restauracja Słowianka w Bielsku-Białej to miejsce, gdzie szefem kuchni jest Adrian Bęben. Lokal ma 70 miejsc siedzących oraz antresolę głównie wykorzystywaną na imprezy okolicznościowe.

Po chińsku i włosku w warszawskim Regina Barze

Twórcy warszawskiej restauracji MOD - właścicielki Kamila Mroczkowska i Patrycja Jaskólska oraz szef kuchni Trisno Hamid - otworzyli niedawno Regina Bar przy Koszykowej.

Frentzza - Pizza & Friends - nowy koncept firmy 7 Street

Frentzza - Pizza & Friends to miejsce, gdzie można zamówić pizzę z tradycyjnych włoskich produktów, ale także wybrać jeden z wielu w 100% roślinnych wariantów tego dania. Na przełomie kwietnia i maja wystartowała pizzeria na warszawskim Mokotowie, a w trzecim tygodniu maja ruszy lokal w Elblągu.

PRZYJEMNOŚĆ

Przyjemność to lokal specjalizujący się w pizzy w kalifornijskim stylu. Został otwarty w styczniu br. w Poznaniu przy ul. Górna Wilda 82 przez Mateusza Łuczyńskiego (współwłaściciela Falli) oraz Bartosza Grochowskiego (właściciela Źródło Bar).

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej