x

TU ZŁOWISZ SUPERFISH? TAK, CHEF!

Kategoria: Produkty    28.04.2020

Prosto z Panamy w ofercie Chefs Culinar zagościła egzotyczna kobia.

Egzotyczna kobia. Foto: materiały prasowe.
Egzotyczna kobia. Foto: materiały prasowe.
Cechuje ją delikatny maślany smak, białe mięso o zwartej teksturze i cała gama wartościowych składników odżywczych (m.in. proteiny i kwasy omega-3). Jej producenci są pionierami w hodowli w otwartym oceanie. Działają w trosce o środowisko i wrażliwy ekosystem łączący ludzi, ocean i ryby. W ofercie dostawcy kobia dostępna w formie filetów ze skórą pod nr. 17584487. 

CHEFS CULINAR Sp. z o.o.
ul. Litewska 10, 39-400 Tarnobrzeg
tel.: +48 15 822 91 47
info@chefsculinar.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

JUŻ 200 PRODUKTÓW NOWYCH MAREK WŁASNYCH W MAKRO

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadziła już 200 produktów nowych marek własnych przeznaczonych dla specjalistów w gastronomii: Makro Chef i Makro Professional. Do końca 2018 r. w ofercie pojawi się jeszcze kilkaset pozycji tych marek oraz kilkanaście produktów z linii Makro Premium

Branża śliwki kalifornijskiej wprowadza nową markę

Nowa marka śliwek kalifornijskich ma reprezentować wszystko, co decyduje o niepowtarzalności tego produktu: świetne warunki uprawy, wiedzę pokoleń sadowników, perfekcyjny system suszenia oraz najwyższej jakości praktyki rolnicze.

Nowa Seria PT od Winterhalter - bezkompromisowe zmywarki kapturowe

Ekspert w dziedzinie zmywarek do naczyń, firma Winterhalter przedstawia nowe zmywarki kapturowe z Serii PT. Zostały one opracowane z myślą o najwyższych wymaganiach i dostosowane w celu uzyskania maksymalnej wydajności: nieskomplikowanie, efektywnie i szybko.

MAKARONY WŁOSKIE OD BIDFOOD FARUTEX

Bez dwóch zdań makaron to narodowa potrawa Italii. Pasty różnią się nie tylko kształtem i długością, ale co ważne − składem.

Lazur w zalewie olejowej dla profesjonalistów

Ser pleśniowy Lazur w zalewie olejowej występuje w dwóch wariantach: Srebrzysty i Złocisty.

Nałęczowianka wprowadza butelkę rPET

Nałęczowianka wprowadza na rynek nową butelkę 1 L, która jest w 50% wykonana z PET z recyklingu (rPET). To pierwsza w Polsce woda dostępna w butelce takiej pojemności wyprodukowana z rPET.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej