x

Kręgliccy Restauracje i Catering uruchamiają sklep online

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    27.04.2020

Teraz produkty od rolników z targu w Fortecy i gotowe dania od Kręgliccy Restauracje i Catering można zamawiać w sklepie internetowym targ.kregliccy.pl. Dostawy i odbiory odbywają się w dni targowe: środy i soboty.

Warzywa z targu Forteca Kręgliccy. Zdjęcie: materiały prasowe.
Warzywa z targu Forteca Kręgliccy. Zdjęcie: materiały prasowe.
Dania rodzinne i te w małych porcjach, wygodne do podania w domu, przygotowują szefowie kuchni z całej grupy. Jest międzynarodowo, ale też po polsku. Musaka z Santorini, lasagne, gnocchi i ravioli z Chianti, chili sin carne, lub con carne z El Popo, wprawdzie nie są dostępne w gwarnych salach restauracji, ale można mieć je w domu. Kucharze gotują na bieżąco, według dyspozycji, dlatego ważne, aby zakupy w sklepie zamówić na 24 godziny przed planowanym odbiorem. Wiele dań będzie jeszcze ciepłych przy odbiorze.
W ofercie sklepu jest bogaty wybór warzyw i ziół od Pana Ziółko, nabiał z Mlecznej Drogi i z Żeby Kózka, świeże pieczywo na zakwasie z piekarni rzemieślniczej Fermente, soki z tłoczni Wiatrowy Sad, ekologiczne grzyby hodowlane z Dąbrówki, przetwory z karpia i jajka z Jastrzębich Kątów. Sklep jest duży, zakupy zrobią tu weganie i mięsożercy, ci którzy nie mają czasu, i ci, których przerastają niektóre kulinarne wyzwania.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Makarun w nowej odsłonie w Gliwicach

6 lutego w gliwickiej Galerii Forum została otwarta nowa restauracja sieci Makarun Spaghetti and Salad, pierwsza po totalnym redesignie marki.

Czym jest kuchnia polska?

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi zaprasza do przesyłania uwag i opinii na temat dokumentu "Kuchnia polska. Tradycja, teraźniejszość, wspólnota."

Neo(N) Bistro - pop’upowa restauracja na Nocnym Markecie

Wrzesień na warszawskim Nocnym Markecie zapowiada się interesująco. Rusza pop’upowa restauracja Neo(N) Bistro, która czynna będzie w każdy wrześniowy czwartek od godziny 18. Co tydzień inny znany kucharz zaskoczy gości swoją propozycją zasiadanej kolacji pod gwiazdami.

Debiut przewodnika Michelin dla Słowenii

Ukazał się przewodnik Michelin w całości poświęcony Słowenii. To mały kraj z zaledwie 2 milionami mieszkańców, ale już w pierwszej edycji przewodnika wyróżniono 52 restauracje, w tym jedną dwugwiazdkową i pięć jednogwiazdkowych.

Warszawska Strefa Jedzenia na Pasażu Wiecha

Warszawska Strefa Jedzenia to nowa odsłona doskonale znanego warszawiakom letniego festiwalu miejskiego organizowanego przez Domy Towarowe Wars Sawa Junior - "Pasaż Wiecha. Kultura w samym centrum". Co tydzień, od czwartku do soboty, królują tu prawdziwe hity street food’u.

Kolejna edycja festiwalu Smakuj Trójmiasto

Już 22 października aromaty orientalnej kuchni uniosą się nad gdańskim Garnizonem Kultury. W Starym Maneżu odbędzie się azjatycka edycja Smakuj Trójmiasto - jednego z najpopularniejszych trójmiejskich festiwali kulinarnych.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej