Producent stopniowo dodaje do oferty online produkty, które do tej pory były dostępne jedynie za pośrednictwem regionalnych przedstawicieli handlowych i branżowych dystrybutorów. Do sklepu www.sklep.fanex.pl trafiła już linia naturalnych przypraw oraz mieszanek Fusion Spices, różnego rodzaju dodatki spożywcze np. tuńczyk i suszone pomidory z kaparami, a także coraz popularniejsza i poszukiwana przez wielu detalistów, wegańska wersja sosu majonezowego – Vega Majo.
Ponadto klienci już teraz mogą liczyć na świąteczne promocje oraz darmową dostawę przy nieco większych zamówieniach. Fanex planuje także zmianę zasady tzw. minimalnej wielkości zamówienia. Już niebawem, klienci będą mogli dokonywać także tych mniejszych zakupów, niczym w sklepie typowo skierowanym pod klienta detalicznego.


Fanex rozszerza ofertę online


W związku z utrudnieniami jakie niesie za sobą pandemia koronawirusa, Fanex intensyfikuje sprzedaż e-commerce. Do oferty online dostępnej zarówno dla klienta gastronomicznego, jak i detalicznego, dołączają m.in. przyprawy Fusion Spices, dodatki spożywcze oraz wegański sos majonezowy.
Zobacz także

Na dobry początek - śniadanie

Mówi się, że śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Jak przygotować urozmaiconą ofertę śniadaniową w hotelu, aby spełniała różnorodne oczekiwania gości?

CZYSTA WYDAJNOŚĆ

Wygodne, wielofunkcyjne, ale przede wszystkim wydajne i oszczędne w eksploatacji - takie powinny być zmywarki na restauracyjnym zapleczu. Jak wybrać te najlepsze z bogatej oferty producentów? W zależności od potrzeb lokalu, jego wielkości i natężenia ruchu mamy wiele możliwości do wyboru.

Transportowanie żywności

Catering to chyba najbardziej skomplikowana działalność na rynku gastronomicznym. Już samo dostarczenie jedzenia na miejsce wydarzenie jest nie lada przedsięwzięciem wymagającym precyzyjnego zaplanowania oraz sporej liczby specjalistycznego sprzętu.

Ręczniki - szczegół, ale ważny

Wyobraźcie sobie, że chcąc osuszyć ręce ręcznikiem papierowym, nie mieliście problemu z wyciągnięciem ręcznika z podajnika, ręcznik się nie porwał i nie wypadło wraz z nim 20 kolejnych. Zużyty papier mogliście też bez problemu wyrzucić do stojącego obok kosza, bo był on tylko do połowy zapełniony.

Będzie gastronomia w dawnej remizie Stoczni Cesarskiej w Gdańsku

Rozpoczęła się renowacja zabytkowego budynku remizy strażackiej na terenie Stoczni Cesarskiej w Gdańsku. Inwestor poszukuje partnerów pod planowaną w obiekcie działalność gastronomiczną.

Nowość od firmy Tork

W miejscach o dużym natężeniu ruchu np. na stadionach, lotniskach, w centrach handlowych, łazienki są często zatłoczone i brudne, a ich utrzymanie w czystości stanowi duże wyzwanie. Aby zapobiec tego rodzaju problemom, Tork opracował nowy system do wycierania rąk - Tork PeakServe®
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

