WINE.ME, ul. Dzielna 64, Warszawa
Artykuł ukazał się w „Food Service" 2/2020 nr 192.
Pod nazwą wine.me kryją się trzy różne biznesy związane z winem.
WINE.ME, ul. Dzielna 64, Warszawa
Artykuł ukazał się w „Food Service" 2/2020 nr 192.
W lutym w Krakowie otworzyło się Euskadi - restauracja z kuchnią baskijską. Właścicielem jest Damian Surowiec, który doświadczenie zdobywał w restauracjach wyróżnionych gwiazdką Michelina - np. Barrafina w Londynie czy Elkano w Kraju Basków.
The Bell to nowe miejsce na warszawskiej Saskiej Kępie.
Stara Pączkarnia otworzyła niedawno swój lokal w Warszawie przy Nowym Świecie.
Już 16 września ambasada portugalskich smaków we Wrocławiu, Taszka - Wine & Petiscos obchodzić będzie pierwsze urodziny. Z tej okazji tutejszy szef kuchni - Nuno Matos zaprosił do współpracy przy jubileuszowej kolacji Justynę Słupską Kartaczowską szefową restauracji jadka.
Miss Ti mieści się przy wiślanych bulwarach w Warszawie. Co serwuje raper?
Krakowska restauracja Unique Taste w pięciogwiazdkowym hotelu Unicus Palace, jako jedna z pierwszych w Polsce wprowadziła na stałe menu złożone z potraw średniowiecznych, renesansowych i barokowych. Goście spróbują m.in. tortu z ojcowskiego pstrąga z musztardą z limonki i sarny na bakaliach.