x

Rozstrzygnięcie The World’s 50 Best Restaurants 2020 przełożone!

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    30.03.2020

Nie odbędzie się planowana na 2 czerwca w Antwerpii uroczystość ogłoszenia wyników prestiżowego rankingu. Nie zostanie on także nigdzie opublikowany. Marka The World’s 50 Best chce się teraz skoncentrować na wspieraniu globalnej gastronomii. Finał plebiscytu przesunięto na 2021 r.

Zdjęcie: theworlds50best.com
Zdjęcie: theworlds50best.com

– Dołożymy wszelkich starań, aby pomóc sektorowi restauracyjnemu w walce o przyszłość, a także wesprzeć szefów kuchni i restauratorów w niesieniu pomocy innym – oświadczył William Drew, jeden z dyrektorów 50 Best. – Prosimy całą społeczność, aby przyłączyła się do nas.
50 Best opracuje skuteczne inicjatywy, które pomogą wszystkim współpracować w czasie pandemii. Będzie także wykorzystywać swoją sieć do wspierania programów, które mają wzmocnić firmy gastronomiczne.

50 Best prosi restauracje o wypełnienie krótkiej ankiety, która pomoże na bieżąco aktualizować dane o sytuacji w poszczególnych regionach. Prosi także o poinformowanie o wszelkich inicjatywach wsparcia pracowników restauracji pod adresem w50best@wrbm.com.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

POLAGRA 2021: sztuczna inteligencja pomoże gościom znaleźć nowych partnerów biznesowych

Tegoroczna edycja największych targów spożywczych zostanie wzbogacona o wydarzenia odbywające się online. Internetowa platforma zarekomenduje gościom potencjalnych rozmówców i zapisze umówione spotkanie w ich kalendarzu.

Spotkanie z marką Tork na PGE Narodowym

14 września na Stadionie Narodowym PGE Narodowy w Warszawie, miejscu najlepszych wydarzeń sportowych, rozrywkowych i biznesowych w Polsce, odbyło się spotkanie reprezentantów firm i mediów zajmujących się branżą nieruchomości z przedstawicielami firmy Essity

MAKRO Polska wydało kalendarz z portretami czołowych szefów kuchni

Z początkiem tego roku MAKRO Polska przygotowało limitowaną edycję kalendarza w ramach programu Polskie Skarby Kulinarne. Do udziału w projekcie zaproszono 30 czołowych przedstawicieli polskiej branży gastronomicznej.

Water&Wine docenione przez Akademię Gastronomiczną w Polsce

W piątek 16 marca 2018 w warszawskim hotelu Bristol rozdane zostały nagrody Międzynarodowej Akademii Gastronomicznej AIG PRIX oraz ARS COQUINARIA dla wybitnych jednostek i instytucji, które wyróżniają się międzynarodową jakością.

POWSTANIE PIERWSZY W POLSCE INSTYTUT KULINARNY TRANSGOURMET

Sprzęt kuchenny najnowszej generacji, nowoczesne stanowiska barmańskie i baristyczne, do tego bogaty program szkoleń kulinarnych i sommelierskich oraz spotkań z kucharzami z całej Europy - tak zapowiada się pierwszy w Polsce Instytut Kulinarny Transgourmet.

Kuchnia Warszawy na Historycznym Stole Kulinarnym

Degustacja historycznych dań w nowoczesnej odsłonie i opowieść o warszawskiej kuchni to główne motywy spotkania organizowanego przez sieć hurtowni Makro Polska w ramach programu Polskie Skarby Kulinarne.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej