x

NOWY SYSTEM SERWETEK

Kategoria: Produkty

Nowy system serwetek Tork Xpressnap Fit®

Tork Xpressnap Fit®. Foto: materiały prasowe.
Tork Xpressnap Fit®. Foto: materiały prasowe.
Tork, lider na rynku artykułów higienicznych, rozszerza popularną linię dozowników na serwetki Tork Xpressnap®, wprowadzając na rynek Tork Xpressnap Fit. Nowy, kompaktowy system ma pomóc właścicielom niezależnych i małych sieci restauracji maksymalnie wykorzystywać ograniczone zasoby. Tork Xpressnap Fit® maksymalizuje wydajność w małych przestrzeniach restauracyjnych. 

Essity Poland Sp. z o.o. 
ul. Puławska 435A, 02-801 Warszawa
tel.: +48 22 543 75 00, www.tork.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

EFFO DEEP FRY

EFFO Deep Fry to profesjonalny wysokooleinowy olej słonecznikowy do gotowania i głębokiego smażenia.

Nowa, niezwykle ostra odsłona sosu Sriracha od Fanex

Fanex, polski producent sosów dla branży HoReCa, w odpowiedzi na oczekiwania swoich klientów, wprowadził na rynek nową odsłonę egzotycznego sosu Sriracha. Obecna wersja bez wątpienia jest najostrzejszym sosem w ofercie Fanex. Produkt jest już dostępny w sprzedaży hurtowej.

Nowość: Grube frytki Ultimate 18 mm

Tworząc Frytki Ultimate Farm Frites, frima myślała o szerokim rynku angielskich restauracji i pubów poszukujących grubych frytek mrożonych, które naprawdę rywalizują jakościowo z ciętymi ręcznie frytkami.

NATURALNE I NIEZAWODNE SOSY DLA RESTAURACJI

Greenyard Frozen Poland wprowadził właśnie na rynek 4 idealnie kremowe i pełne smaku sosy: holenderski, pieczarkowy, pieprzowy i berneński w 1-kg opakowaniach pod dobrze znaną w kanale HoReCa marką Pinguin.

SZKŁO DLA PROFESJONALISTÓW − SCHOTT ZWIESEL I ZWIESEL 1872

Dziś wysokiej klasy szkło to absolutna podstawa w gastronomii. Najlepszą gwarancją satysfakcji są produkty z logo Schott Zwiesel i Zwiesel 1872 stanowiące połączenie najwyższej jakości, niezrównanej wytrzymałości i wyjątkowego połysku.

"Przejdź na Ty" w różnych stylach

Tyskie Pilzne, Pszenne i Palone - to trzy piwne nowości, które stanęły na sklepowych półkach obok doskonale znanego Tyskie Gronie. Nowe style powstały dzięki doświadczeniu browarników z Tyskich Browarów Książęcych, w oparciu o tradycyjne receptury z XVIII, XIX i XX wieku.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej