x

Next Day Summit i Multiscreen Day - w innym terminie

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    11.03.2020

W trosce o bezpieczeństwo uczestników i prelegentów przesuwamy terminy naszych dwóch najbliższych konferencji: Multiscreen Day i Next Day Summit.

Shutterstock.com
Shutterstock.com
Multiscreen Day odbędzie się 22 października 2020, a Next Day Summit – w drugiej połowie września 2020. Finalną datę podamy w ciągu tygodnia, obie konferencje zorganizowane będą w niezmienionych lokalizacjach.
Jesteśmy przekonani, że uda nam się zachować pierwotnie przewidziany program, a nawet uzupełnić go o nowe, ciekawe elementy. Informacje merytoryczne i organizacyjne będziemy przekazywać Państwu na
bieżąco za pośrednictwem naszych mediów, również na portalu ouichef.pl. Dostępne są one także na naszych stronach internetowych poświęconych obu konferencjom: www.multiscreenday.pl i www.nextdaysummit.pl.
Zapraszamy także już teraz do lektury naszych magazynów, w których będziemy publikować materiały związane z tematami obecnymi na obu konferencjach.
Zespół VFP Communications

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

XI EDYCJA PRESTIŻOWEGO KONKURSU WINE & FOOD NOBLE NIGHT

Trwa rekrutacja do pierwszego etapu konkursu. Uroczysty finał już 13 października br. w Warszawie. Iwański, Filipkiewicz, Budzik, Stężalski - to finaliści poprzednich edycji konkursu. Profesjonalne losy uczestników konkursu wskazują, że to trampolina dla najlepszych szefów kuchni w Polsce.

Szef dla Młodych Talentów - inauguracja Mikserów Kulinarnych 2019

Pierwsze wyjazdowe spotkanie edukacyjne w ramach trzeciej edycji programu Szef dla Młodych Talentów odbyło się w Krakowie. W lutowym Mikserze Kulinarnym wzięło udział blisko 100 młodych adeptów sztuki kulinarnej.

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2018

Znamy regionalnych półfinalistów tegorocznej edycji konkursu S.Pellegrino Young Chef - aż czterech z nich to Polacy. SPYC to międzynarodowy konkurs dla młodych szefów kuchni, który ma na celu wspieranie ich rozwoju, a co za tym idzie - również rozwoju światowej gastronomii, zwłaszcza fine diningu.

IX edycja akcji GĘSINA NA ŚW. MARCINA

Od 10 listopada do 3 grudnia trwać będzie w tym roku IX edycja slowfoodowej akcji “Gęsina na św. Marcina".

WHISKY NAD BAŁTYKIEM

W dniach 26-27 sierpnia 2017 r. w Jastrzębiej Górze odbyła się IV edycja Festiwalu Whisky Jastrzębia Góra. Wydarzenie odwiedziło niespełna 7000 gości - zarówno miłośników whisky, jak i osób, które rozpoczynają przygodę z tym szlachetnym trunkiem.

Podsumowanie Restaurant Week

Jubileuszowa, 10. edycja Restaurant Week odbyła się w dniach 20-31 października w 13 polskich miastach pod hasłem "Okazja do świętowania".

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej