x

Zbliża się otwarcie Elektrowni Powiśle

Kategoria: Miejsca

Już niedługo zostanie otwarta zrewitalizowana Elektrownia Powiśle. Sprawdź, kiedy będzie można skorzystać z pełnej oferty sklepów i gastronomii.

Wizualizacja Elektrowni Powiśle. Foto: materiały prasowe.
Wizualizacja Elektrowni Powiśle. Foto: materiały prasowe.
Już za niecały miesiąc wszyscy mieszkańcy Warszawy, ale także odwiedzający miasto turyści będą mogli osobiście przekonać się, dlaczego warto odwiedzić Elektrownię Powiśle i zostać tu na dłużej. Na gości czekać będą:
– unikatowe marki modowe,
– pop-up,
– concept store’y,
– restauracje serwujące kuchnię z wielu zakątków świata,
–  innowacyjny koncept Beauty Hall.

Wszystko w wydaniu, jakiego jeszcze dotąd w Polsce jeszcze nie było. Odwiedzający Elektrownię będą mogli też doświadczyć niezapomnianych emocji i wrażeń podczas organizowanych tu wydarzeń i eventów.

Otwarcie już 4 kwietnia 2020.

Część handlowa Elektrowni Powiśle, w tym Beauty Hall (poza wybranymi stoiskami) będzie czynna:
– od poniedziałku do soboty w godz. 10:00 do 22:00,
– w niedziele od godz. 10:00 do 21:00 (z wyłączeniem niedziel wolnych od handlu).

Strefa gastronomiczna Food Hall otwarta będzie:
– od niedzieli do czwartku w godz. 11:00 do 23:00,
– w piątki i soboty do godz. 2:00 w nocy.

Restauracje zlokalizowane na terenie Elektrowni Powiśle (w budynkach biurowych oraz budynku apartamentowym) czynne będą w indywidualnie ustalonych godzinach.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Redberry: nie tylko jogurty, ale też hummus!

Redberry, lider segmentu mrożonych jogurtów w Polsce, planuje poszerzyć swe kolejne lokale o koncept Hummus Love. Zmieni się nie tylko koncepcja biznesowa, ale również wizualna.

Rodzinnie, po włosku w warszawskim Pesto Café

Kiedy dzieci są szczęśliwe, ich rodzice też są szczęśliwi - to motto Pesto Café, restauracji w warszawskiej Galerii Młociny. Miejsce stworzono z myślą o rodzinnych posiłkach poza domem.

Zmiany w krakowskiej restauracji ZaKładka

Po 5 i pół roku ugruntowanej pozycji na rynku ZaKładka Food&Wine stawia kolejny krok naprzód. Szef kuchni i jednocześnie właściciel krakowskiego bistro Rafał Targosz postanowił nieco odmłodzić klasyczną kuchnię francuską, na której opierał się przez ostatnie lata.

Longway Cocktail & Vodka Bar

W połowie sierpnia powstał w Katowicach pierwszy na Śląsku cocktail & vodka bar Longway. Twórcami miejsce są trzej barmani - Witold Pietranik, Marek Muszer i Jakub Leduchowski.

Nałęczów Zdrój S.A. właścicielem Pałacu Małachowskich w Nałęczowie

Nałęczów Zdrój S.A., właściciel marki Cisowianka, to firma bardzo silnie związana z regionem Nałęczowa, świadoma jego wyjątkowości i pięknych, ponad 200-letnich, tradycji uzdrowiskowych.

Miski, czyli poke bowls w Krakowie

Prosto, zdrowo i smacznie - tak najkrócej można scharakteryzować ofertę otwartego w maju tego roku lokalu Miski. Restauracja bazuje na koncepcji popularnych na świecie poke bowls, czyli wywodzących się z kuchni hawajskiej misek wypełnionych ryżem i dodatkami.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej