x

Zbliża się otwarcie Elektrowni Powiśle

Kategoria: Miejsca    05.03.2020

Już niedługo zostanie otwarta zrewitalizowana Elektrownia Powiśle. Sprawdź, kiedy będzie można skorzystać z pełnej oferty sklepów i gastronomii.

Wizualizacja Elektrowni Powiśle. Foto: materiały prasowe.
Wizualizacja Elektrowni Powiśle. Foto: materiały prasowe.
Już za niecały miesiąc wszyscy mieszkańcy Warszawy, ale także odwiedzający miasto turyści będą mogli osobiście przekonać się, dlaczego warto odwiedzić Elektrownię Powiśle i zostać tu na dłużej. Na gości czekać będą:
– unikatowe marki modowe,
– pop-up,
– concept store’y,
– restauracje serwujące kuchnię z wielu zakątków świata,
–  innowacyjny koncept Beauty Hall.

Wszystko w wydaniu, jakiego jeszcze dotąd w Polsce jeszcze nie było. Odwiedzający Elektrownię będą mogli też doświadczyć niezapomnianych emocji i wrażeń podczas organizowanych tu wydarzeń i eventów.

Otwarcie już 4 kwietnia 2020.

Część handlowa Elektrowni Powiśle, w tym Beauty Hall (poza wybranymi stoiskami) będzie czynna:
– od poniedziałku do soboty w godz. 10:00 do 22:00,
– w niedziele od godz. 10:00 do 21:00 (z wyłączeniem niedziel wolnych od handlu).

Strefa gastronomiczna Food Hall otwarta będzie:
– od niedzieli do czwartku w godz. 11:00 do 23:00,
– w piątki i soboty do godz. 2:00 w nocy.

Restauracje zlokalizowane na terenie Elektrowni Powiśle (w budynkach biurowych oraz budynku apartamentowym) czynne będą w indywidualnie ustalonych godzinach.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

THE TIME, CONCEPT BY MIELŻYŃSKI

Restauracja The Time to jedno z miejsc w odrestaurowanej zabytkowej kamienicy Młyńska 12, należącej do grupy Ilonn. Miejsce łączy klasykę i tradycję z nowoczesnością, stąd nazwa. Wystrój jest minimalistyczny, dominują elementy szklane, stalowe, kamień i szkło.

Hala Koszyki - pierwsza hala targowo-restauracyjna w Warszawie

W październiku otwarto w Warszawie nową Halę Koszyki przy ulicy Koszykowej w Śródmieściu. Miejsce jest pierwszą halą targowo-restauracyjną w Polsce. Wzorem dla tego konceptu były podobne hale z Rotterdamu, Londynu, Oslo czy Florencji, gdzie pod jednym dachem łączą się smaki z całego świata.

Tadeusz Müller stworzy menu w restauracji Roberta Lewandowskiego

Powstający w Browarach Warszawskich lokal, w który zainwestował Robert Lewandowski ma oferować kuchnię nowojorsko-śródziemnomorską. O kartę dań i napojów zadba Tadeusz Müller, syn restauratorki Magdy Gessler, który ma na swym koncie stworzenie takich konceptów jak ORZO, Munja czy Cava.

Co zjemy w Heart by Amaro w Zakopanem?

Koncepcja Heart by Amaro w formule bistro to wynik wieloletnich doświadczeń szefa Amaro, jego kulinarnych podróży, pracy, wiedzy i pomysłów, przepisów na ulubione, płynące z serca dania, które dojrzewały przez lata.

Sfinks z 0,62 mln zł zysku netto w II kw. 2017

Sfinks Polska, spółka zarządzająca sieciami restauracji Sphinx, Chłopskie Jadło i Wook, w pierwszym półroczu 2017 r. wypracowała 87,90 mln zł jednostkowych przychodów ze sprzedaży wobec 87,95 mln zł w takim samym okresie 2016 r.

HYGGE BISTRO

W Krakowie na Ruczaju powstało Hygge Bistro. Skoncentrowane jest na pochodzącym z Danii stylu życia hygge, polegającym na odnajdywaniu szczęścia w prostych życiowych czynnościach, takich jak picie, jedzenie, rozmawianie, bycie.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej